4.1

Aseton

önce - ürün kategorisine Erigiz ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Ketonlar sınıfının ilk üyesidir. Aseton kireç ile doyurulmuş odun asidini damıtma ile elde edilir. Uçucudur ancak eter kokusuna sahiptir. Kadınlar tarafından aseton oje çıkartmak amacı ile kullanılmaktadır. Ayrıca asetonun birçok maddeyi çözücü ve eritici özelliği de var.

2

Aseton bayanların tırnakları sürdüğü Ojelerin temizlemek için kullandığı bir sıvıdır ve kokusu hiç hoş olmayan ve kokusundan rahatsız olduğum bir maddedir

5

Ojeleri çıkarmak için kullanılır ağır bi koku yayar etrafa her kullandığımda cami açarım ki daralmayayım diye

5

Aseton oje cıkartmak için olan bır kımyasal madde dır ama nasıl yapıldıgına daır hıcbır fıkrım yok cunku hıc boyle bı arayısa girmemiştim daha once ama birazdan araştırıcam çünkü merak ettim bugunde bu bılgıye sahıp olmak ıstıyorum bence mantıklı

3

Anlamsızca kokusunu sevdiğim bir maddedir. Oje çıkarmak için kullanılıyor.

4

Aseton bayanların kullandığı bir kozmetik malzemesidir kimyasal ve yanıcı bir maddedir .bayanların sürdükleri tirnaktaki ojeyi çıkarmak için kullanılır .
Temizlemesi zor olan klavye tuşlu gibi eşyaların temizliğinde kullanılır ele yapışan yapiskanli yapıştırıcılar çıkmıyorsa pamuğa dökülene aseton yardımıyla çikarilir

4

Aseton, genellikle kadınların kullandığı bir makyaj çıkarma ürünüdür. Ama aseton yüz makyajını çıkarmak için kullanılmaz sadece tırnaklara sürülen ojeyi çıkarmak için kullanılır. Aseton, bir pamuğa ya da bez parçasına dökülür ve tırnaktaki oje ovularak çıkarılır. Aseton, tırnağın ete yakın yerlerinde tam bir temizlik sağlayamaz o bölgelerde oje kalıntıları kalabilir. Bunu da kulak çubuğu gibi daha ince işler yapabilecekleri aletlerle halletmeye çalışırlar. Aseton ayrıca bazı yağ lekelerini de çıkartmakta başarılıdır ama mobilya ve halı gibi eşyalara uygulanmamalıdır.

4

Aseton, kadınların sık kullandığı bir bakım ürünüdür. Yakıcı içeriği sayesinde tırnaklardaki ojenin pamuk vasıtasıyla çıkmasını sağlamaktadır. Ancak oje çıkarıcı aseton aynı zamanda yanıcı bir özelliğe sahiptir. Ayrıca tırnaklara sürekli uygulandığında tırnak üzerindeki mineralleri aşındırıp yok ettiği bilinmektedir.

paylaş - şikayet
5

Aseton dediğimiz şey çok ağır kokulu kimyasal bar maddedir. Genelde kadınlar oje çıkarmada kullanıyor. Ama gölü bir çözücü kimyasal olduğu için leke çıkarmada da kullanılır. Bazı lekelerden çok etkilidir. Ben genelde babam bar ara boyacılık yaptığı ipin biliyorum boya kutusu gibi kutuda olurdu.

Aseton ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.

İlginizi Çekebilecek Diğer İçerikler