4.7

Jetgiller

önce - dizi-film kategorisine Gkc123 ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Jetgiller benim çocukluğumun en sevdiğim cizgi filmler arasındadır o yaşta hayal dünyamı aydınlatıyordu. Çok başarılı bir yapıt uzay da yetişen sevimli bir aileyi konu alıyordu uzay araçları yer alan yiyecek ve içeceklerin haplarla giderildiği evde robot hizmetlilerin yer aldığı bir çizgi filmdir.

4

Gelecekte nasıl bir dünya bizi bekliyor düşüncesinde bir çizgi filmdir. Uçan arabalar, kapsül yemeklerle tam bir uzay çağı dizisidir. Komik ve eğlenceli bir çizgi film olduğunu hatırlıyorum.

5

Jetgiller gelecekte ki dünyanın nasıl olacağını tahmini olarak anlatan bir çizgi dizidir. Jetgiller çizgi dizisinde teknolojinin çok gelişmiş olduğu görülmektedir. Jetgiller ilk olarak 1962 yılında yayınlanmıştır ancak ülkemizde ki yayın tarihi 1990'lı yıllara denk gelmektedir. Jetgiller de ki anlatılan birçok şey o zamanlar hayal gibi gözükse de günümüzde gerçekleşmiştir.

4

Çocukluğumun en sevdiğim çizgi filmlerinden birisiydi. O yıllarda bilmiyorduk. Ama yayında olduğu zamanlarda hayatta olmayan ancak ileride bunların yaşanacağını anlatan çizgi filmdi.

5

Jetgiller, bir dönemim çocuklarının en sevdiği çizgi filmdir. Bu çizgi filmde gelecekteki dünya anlatılır. Bu çizgi filmde bir aile vardır ve bu ailenin uçan arabaları ve yardımcı olarak bir robotları vardır. Aynı zamanda ailedeki anne her gün farklı bir maske kullanır. Bir gün üzgün bir gün mutlu bir gün şaşkın gibi

Jetgiller ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.