4.2

Beren Saat

önce - kişi kategorisine miray ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Beren Saat daha öncesinde televizyonu bir yarışma programı sayesinde tanınmıştır Bunun haricinde Beren Saat bu yarışmada 2. Olmuştur Ama biri olan Engin Akyürek de tabii ki de Beren Saat'in Daha sonrasında çeşitli dizilerde roller almasıyla ve bunlar için doğal Saf ve Duru güzelliği ile ekranlarda yer edinmiştir en çok Beren Saat'in ününe ün katan Aşkı Memnu dizisiyle gündemi oturmuştur Bunlar içinde Beren Saat'in oynadığı Fatmagül'ün Suçu Ne ve İntikam Gibi dizilerle baş rolde oynamıştır ve oynadığı dizilerin hepsinde de hakkıyla başarı elde etmiştir şu an Beren Saat Kenan Doğulu ile evli Belki ileride bir çocuk sahip olabilir

3

Şu sıralar Kenan Doğulu ile evli olan bir ara adını fatmagülün suçu ne dizisiyle ünleten aktrist.

5

Kendisini Aşk-ı Memnu dizisiyle tanıdım diyebilirim. Oyunculuğunun en pic yaptığı dönem bence. Minyon, güzel, sevimli birisi bence. Şahsen oyunculuğunu da kendisini de beğeniyorum. Kösem Sultan dizisindeki oyunculuğundan da bahsetmeden edemeyeceğim. Oğlunu kaybettiği sahne, oradaki oyunculuğu aklımdan hiç çıkmayacak. Kenan Doğulu ile de çok yakışıyorlar. Mutlulukları daim olsun.

5

Beren Saat Türkiye'nin yıldızları adlı yarışmada tanınmış ve Ali Poyrazoğlu sayesinde kariyer basamaklarını tırmanmıştır. O yarışmada Özlem adında biri 1. olmuştu ama kendisini hiçbir yer de göremedik. Beren Saat ise resmen kariyer basamaklarını çifter çifter çıktı. Hem güzel, hem sempatik hem de başarılı bir oyuncudur. Kariyerinde esas zirveye ise Aşk-ı Memnu adlı dizide ulaşmıştır.

3

Aşk-ı Mennu ve Fatmagülün Suçu Ne adlı dizileri ile ülkemizde güzel bir şöhret yakalamış şekilde ondan sonra ise filmler ve dizileri var ama bu iki dizi dışında tutan dizisi yok diyebilirim. Kenan Doğulu ile evlenip ondan sonra ise artık dizilerde oynamamaya başladı.

4

Beren Saat, çok güzel, minyon ve alımlı bir kadındır. Beren Saat birçok dizi ve filmde yer alan bir Türk oyuncudur. Özellikle Aşk-ı Memnu dizisinde başrol olarak oynadığı Bihter rolüyle ünlenmiştir. Daha sonra ise Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizide aynı başarısını sürdürmüştür. Kenan Doğulu ile evlenmişlerdir ve görünüşe göre mutlu bir evlilik yaşamaktadırlar.

Beren Saat ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.