5.0

wolverine

önce - kişi kategorisine Alemdar54 ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Marvel kahramanı ,aynı zamanda bir çok Marvel filminin karakteri . Özelliği elinde silahının olması , pençeyi andıran bir silah. Bence Marvel karakterleri içerisinde en güzel olanı . Filmleri ise kesinlikle bir solukta izlenecek türden . Çerezinizi alıp televizyonun karşısına geçin ve zamanın nasıl hızlı aktığını görün .

5

Wolverine marvel karakterlerinden biri ve bir xmendir. Güçleri sayesinde aldığı yaralar hızla iyileşir ve ölmez ayrıca iki elinin arasından kemikler çıkar. İlk zamanlarda wolverine böyleyken daha sonraki yıllarda bir kötü adam adamantium adlı çok güçlü bir metali sıvı olarak wolverine karakterinin vücuduna akıtır. Bununla kaplanan wolverine vücudu artık daha sağlam olur ve ellerinden kemik yerine pençe benzeri sert keskin bıçaklar çıkar.

5

Marvel'in X Men evreninde yarattığı topal mutant süper kahraman. 1800'lü yıllarda doğmuş ve yarı ölümsüz bir karakter ve 200 yılı aşkın yaşadı. Ölümü filan kötü olmuştu. Marnel çizgi romanlarında geçer. Pençelerini vardır adamatoryundan. Zaten o adamatoryum ağır metal olduğu için radyoaktif onu zamanla öldürdü. Bir tane kızı var doğal olmayan yollarla olan.

5

Wolverine , Marvel karakterlerinden bir tanesidir. Wolverine bir X-Men'dir. Wolverine özel güçlere sahip bir kahramandır. Vurulduğunda ya da yaralandığında yani vücuduna bir darbe aldığında bu yaraları kısa bir sürede iyileşir. Ayrıca demirden pençeleri vardır. Bu pençeleri kendi istediği zaman çıkartıp düşmanlarına karşı saldırabilir.

wolverine ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.