4.4

Pınar Altuğ

önce - kişi kategorisine Gkc123 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Cocuklar duymasın dizisinin baş rolünde oynayan eskiden Türkiye güzeli seçilmiş oyuncumuzdur. Kendisi sıcak kanlı ve sempatik bi kadındır.

5

1974 doğumlu manken ve oyuncu dur. Fransız saint benoit lisesi mezunudur ki,bu okul alanında iyi okullardan biridir. Daha sonra kendisi katılmış olduğu 1994 Miss Turkey birincisi seçildi ve sonra eğitim kariyerini bırakıp mankenlik kariyerine devam etti.ona yakın filmde rol aldı fakat kendisini bu kadar popüler yapan filmlerde oynamış olduğu Çocuklar Duymasın dizisidir.10 küsür yıldır ekranlarda olan bu dizi gayet başarılı olduğu birden çok TV kanalında sahne bulduğu hala da şu an günümüzde de Kanal D televizyonunda yayında ve reytingleri de gayet iyi.Pınar Altuğ da bu dizide ana karakterlerden biri olduğu için oyunculuk kariyerini başarı şekilde devam ettiriyor.

2

Kesinlikle sevmediğim bir oyuncu hiç bir şekilde kendisini sevmiyorum sığ düşünceleri olan bir kadın kendisi saygısızın tekidir hoşlanmıyorum bu kişiden hiç güzel de bir kadın değil beğenmiyorum hiç bir şekilde bu kadını sevmiyorum.

4

Pınar Altuğ'un İstanbul'da dünyaya gelmiştir manken ve dizi oyuncusudur 1994 tarihinde liseyi bitirmeden manken olmuştur �şletme Bölümü okumuştur 42 yaşında 2 Eylül 1973 doğumludur Miss Turkey güzellik yarışmasına 1954 senesinde birinci olmuştur ilk evliliğini Umut Elçioğlu ile 2000 tarihinde gerçekleştirilmiştir 5 yıl kadar evli kalmıştır 2005'te boşanmıştır ikinci evliliği Yağmur Atacan Black yapmıştır soy isminde bir çocukları vardır

5

Şu anki soyadı ile Pınar Altuğ Atacan, oyuncu ve sunucudur. Ayrıca eski mankenlerdendir. Yıllar sanki onu hiç yaşlandırmıyor gibi. Kadın hala genç ve güzel. Ayrıca zarif bir kişilik. Kendisini çocuklar duymasın ve omuz omuza dizilerinden çok iyi biliyorum.

5

Pınar Altuğ, bir zamanlar Türkiye güzeli seçilen bir mankendir. Şimdi kariyerine oyuncu olarak devam etse de mankenlikte de oldukça başarılı olmuştur. Pınar Altuğ Çocuklar Duymasın adlı dizide Haluk'un eşi Meltem rolünde oynamaktadır. Çocuklar Duymasın dizisi çok uzun soluklu bir dizidir ve Pınar Altuğ en başından beri o dizidedir. Yağmur Atacan ile evlenmiştir.

5

Güzellik yarışmasında aldığı dereceden sonra mankenlik yapmaya başlamıştır. Manken olarak tanınırken bir televizyon kanalında yemek programı yapması, tatlı dili ve hoş sohbeti, yemeklerde ki mahareti ile "evimizin kızı" olarak benimsenmiştir. Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i olmuştur böylece... Özel hayatındaki problemler nedeniyle diziden uzaklaştıysa da sonra tekrar dönmüştür. Sunuculuk da yapmaktadır. Bir çocuk annesidir.

Pınar Altuğ ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.