4.0

Fatmagülün sucu ne

önce - dizi-film kategorisine baharzr49 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Daha önce hülya avşarın başrolde oynadığı bir film. Sonrasında dizisinde beren saat oynamıştı. Bir grup genç kıza tecavüz eder ve olaylar bu şekilde içinden çıkılamaz bir hal alır

5

Fatmagül'ün Suçu Ne daha öncesinde farklı bir ismi ile yapılmış olan etkili arasındaydı şu an dizi olarak da Kanal D ekranlarında gelmiştim Beren Saat'in başrolünü oynamış olduğu Engin Akyürek ve Bunun haricinde 3 kişinin daha oynamış olduğu roller arasındaydı gerçekten konu olarak çok kötü bir diziydi yani sarhoş olan kişilerin bir kıza kötülük yaptığı olaylar içerisinde anlatır zamanı Tabii ki konu bir şekilde ilerliyor

4

Fatmagülün suçu ne 2010 yılında kanal d de yayınlanan bir Türk dizidir. Beren Saat ve Engin Akyürek dizinin ana karakterlerini canlandırıyorlardı. Fatmagül kendi halinde yaşayan köylü bir ailenin kızıydı ve nişanlısına çok aşıktı bir gün dışarı gezmeye çıktığında sarhoş bir grup erkek tarafından ormanlık bir alanda tecavüze uğradı ve nişanlısı bu durum üzerine Fatmagülden ayrıldı. Fatmagül yaşadığı bu acı olayları unutamadığı için psikolojisi bozulmuştu.

3

Bende merak ediyorum dama gülün suçu ne gerçekten. Kanal D yapımı bir diziydi. Başrol de Beren saat vardı. Kıza tecavüz ediyorlardi. Sevdiği adam da bunu öğrenince ondan ayrıldı. Sonra dizi saçma sapan ilerlemeye başladı.

3

Fatmagülün Suçu Ne, başrolünde Beren Saat'in oynadığı bir dizidir. Bu dizinin daha eski olan film halinde ise Hülya Avşar Fatmagül rolünde oynamıştır. Dizide bir kıza tecavüz ederler ve bu çok masum bir kızdır. Ama olaylar büyür ve tecavüze uğrayan kız kendisine tecavüz eden adama aşık oluyordu.

Fatmagülün sucu ne ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.