3.8

Cedric

önce - dizi-film kategorisine Erigiz ekledi.
66 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel, repliği ile ünlü çizgi film karakteridir. Ailesi ile yaşamaktadır. Chen isminde Çinli bir kıza aşıktır. Olaylar tamamen anne babası büyük babası ve Chen üzerine kurgulanmıştır. Tabi bütün yaşadıklarını tuttuğu bir günlüğü ve direk ayı gören büyük pencereli bir odası vardır.

5

Chen adındaki bir kıza aşık olan Cedric adındaki bir çocuğun hikayesinin anlatıldığı bir çizgi filmdir. Cedric adlı 8 yaşındaki çocuk karakterin anne, baba ve büyük babası ile ev hali anlatılırken bir yandan Çinli olan sevdiği kızla yaşadıkları anlatılır.

5

Cedric sonu her zaman şu şekilde biten bir çizgi filmdir. "Eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız Hayat çok güzeldir" der. 8 yaşındaki sarışın bir çocuğunun yaşadıklarını anlatmaktadır. Çizgi filmin sonunda Cedric yaşadıklarını günlüğüne yazarak bitirir. Cedric'in çok sevdiği bir arkadaşı vardır. Adı Chen'dır. Bu çekik gözlü sevimli esmer bir kızdır. Cedric Chen'e aşıktır ama pek söylemez. Çok güzel bir çizgi filmdir, gene olsa gene izlerim.

paylaş - şikayet
5

Cedric, bir çizgi filmdir. Cedric çizgi filmi Cedric ismini çizgi filmdeki Cedric isimli karakterden almıştır. Bu karakter çizgi filmin yayınlandığı süre boyunca 8 yaşında kalmıştır. En ünlü repliği ise 8 yaşındaysanız hayat gerçekten çok zor repliğidir. Cedric, Chen isimli bir kıza aşıktır ve sürekli onun ilgisini çekmeye çalışır.

5

Cedric genelde ülkemizde Cine5 ekranlarında yayınlanan çizgi filmin adıdır. bu çizgi filmde sürekli 8 yaşında olan sarışın orta gelirli halıcının daha doğrusu kilimcinin oğlu olan Cedric haylaz, afacan ve okulda tembel bir çocuktur. mahallerindeki Çin kökenli Asya- Amerikan Chen'e aşıktır. Nicholas'a gıcıktır ve Burcu Güneştutar yani bir kadın seslendirmektedir.

4

Çocukken çoğu bölümünü izlediğim çizgi filmdir. Cedric 8 yaşındaysanız hayat gerçekten çok zor cümlesiyle ve sarı saçlarıyla aklımda kalmış çizgi film karakteridir.

3

Cedric severek izlediğim çizgi filmdi ancak Cedric finalde sevdiği kıza tecavüz ettiğini biliyor muydunuz?

3

bence dahada şekerli çünkü şekeri gidince asitin tatlılığı kalıyor ve daha tatlı hale sokuyor.

3

Güzel bir çizgi film dır. Küçükken hep üzülürdüm haline. Çocukluk işte. Başına gelmeyen kalmamıştı. Yaşadığı sıkıntılar utanç verici şeyler yazık.

3

Cedric.. Çocukluk anılarım. Çok severdim. Çıktığında nasıl sevinirdim. Keşke yeniden başlasa. Bakıyorum şimdiki çizgi filmler mi garip yoksa büyüdük diye mi tadı yok. Chen ve Cedric'in arkadaşlığı Cedric'in çılgın dedesi, şimdi olsa yine izlerim.

4

Cedric sarı saçlı aşık küçük çocuk.Önceden izlerdim.Kız arkadaşına açılmaya çalışıyor ama açılamıyor bir türlü.Günlük tutuyor her gün.

paylaş - şikayet
3

abi cedrick cocukluğumun karakteri ya onun saçlarını yapmak istdedim bi ara berberle papas oldum bide kavuşamadığı kız çizgi filimin sonunda cedrik kızı tecavuz etmiş diyolar ama ?

3

Süper çizgi filmin süper karakteri. Ayrıca yozlaşan değerler, aile yapısı, toplumda yapıdaki değişiklikler üzerine eleştirel bir bakış olarak okunabilecek olan bir çizgi film. Çocuksu düşler, aşkın o saf hali, beklentisi, tükenmezliği belki de en çok 8 yaşındaki bir çocuğun gözünden anlatılabilirdi. Sabah tutkum.

3

O çizgi filmi izlediğim dönemler dedeme büyükbaba diyordum.

3

Çocukluğumuzun gectiği bir cizgi film eğlenceli çocukların vakit geçirebileceği izleyebileceği bir cizgi film tavsiye ederim

3

Çok güzel vakit geçirtiyordu zamanında yok elindeki deftere anlamsız şekilde yazı yazması yok yaptığı hareketleri olsun güzel zamanlardı be :)

4

"8 yaşındaysanız ve aşıksanız, hayat çok güzel." :) Hiç büyümeyen Cedric bir çizgi film karakteri. Sarı saçlı minik bir çocuk. Chen adlı bir kıza aşık. Hep yaşadığı anılarını anlatır seyirciye. Güzel bir çizgi filmdi. İzlerdim bazı zamanlar.

3

Eskiden izlediğiniz bir çizgi filmde genellikle cedric aşık olduğu bir kiz vardır ve dedesine herşeyi anlatırdı aynı zamanda 8 yaşında olduğu ve aşık olduğu bunla beraber hayatın zor ve güzel olduğu söylerdi hemen hemen her çocuğun severek izlediği bir çizgi filmdi diyebilirim bende çok seviyordum.

5

çok kötü idi ya acayip berbattı nefret ediyordum .

3

2000 yılı ve daha önceki yıllarda doğmuş kişilerin en az bir kere izlediği unutulmaz çizgi film.

5

Bizim çocukluğumuzdan sonra çıkan bir çizgi film. Yine de denk geldiğimde izlediğim bir yapıdır. Hayata bağlı, sevgi dolu bir çocuk Cedric. "eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel." sözü ile kapanış yapması çok hoş.

5

Herzaman 8 yaşında olan boyuna bakmadan sevgil yapamya çalışan velet

4

dedesiyle kanka olan 8 yaşında ve hayat ona çenle güzel olan çizgifilm

4

8 yaşında olan Chen adında kendine yaşıt kızı seven onu elde etmeye çalışan dedesinden can alıcı tüyolar alan ve final bölümü ülkemizde yasak olan ve yayınlanmamış olan dizidir. Finalinde Cedric ve chen büyümüş evlenmiştir.

5

Cedric bir çizgi film gösterisidir. Evde anne, baba ve dedesiyle birlikte yaşamaktadır. Chen adında güzel bir kıza aşık olup, duygularını açamayan bir çocuktur. Çoğumuz Cedric’i ‘Eğer 8 yaşındaysanız hayat çok zor’ sözü ile tanırız. Çocukluğumuzun çizgi filmidir.

Cedric ortalama puanı 3.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.