4.6

Kuzey Güney

önce - dizi-film kategorisine werty309 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kuzey Güney,Türk drama,televizyon dizisi 7 eylül 2011'de Kanal D ekranlarında başlamıştır.Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ,Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel Paylaşmaktadır.26 Haziran 2013 tarihinde final bölümü ile ekranlara veda etmiştir.Türkiye'nin en pöpüler dizilerindendir.

5

7 Eylül 2011'de Kanal D ekranlarında başlamıştır. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel paylaşmaktadır. 26 Haziran 2013 tarihindeki final bölümü ile ekranlara veda etmiştir.Dizinin en çok beni etkileyen yeri ailenin çocuk ayrımı yapması idi.Kan bağı bulunmasa bile bazen arkadaş kardeşten daha yakındır.

5

Güzel diziydi severek izliyordum kuzeyi izlemek çok keyifliydi bölümler iyiydi kurgu iyiydi sevmiştim o diziyi gerçekten iyi bir diziydi iyi zamanda bitirdiler çok sıkmadan bitirmeleri çok iyi oldu yoksa uzattıkça cılkı çıkardı.

5

Kuzey Güney 2011 yılında yayınlanmaya başlayan dram türünde ki Türk yapımı dizi. Kuzey Güney dizisinin baş rollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel oynamaktadır. Öykü Karayel Kuzey Güney dizisi sayesinde tanınmaya başlamıştır. Ayrıca Bade İşcil de Kuzey Güney dizisinde önemli bir karakteri canlandırmaktadır. Kuzey ve Güney iki erkek kardeştir. Kuzey Güneyin işlediği bir cinayeti üzerine alır ve Güney yerine yıllarca hapiste kalır. Kuzey hapisteyken Güney de onun sevdiği kız ile sevgili olur ancak Kuzey hapisten çıkınca işler değişir.

3

Yorgun, bitkin , hasta bir şekilde gidiyor. Biraz üşütmeden dolayı sırt ağrılarım var. Onun dışında azı dişlerimin dolgusu düşmüş birşey yiyip içemiyorum. Gün içinde ev işleri bebek bakımı derken dinlenmeye fırsat bulamadığım için iyileşemiyorum. Eşim çok yardımcı oluyor akşam işten gelince tabi yeterli gelmiyor. Oda çalıştığı için yorgun oluyor. Birde bebeğim geç uyuyor uykusuzlukta yorgun hissettiriyor beni

5

Çok severek izlediğim bir diziydi. Kıvanç Tatlıtuğ olduğu için daha çok merakla izlerdim.

4

Kuzey ve Güney Kanal D'de yayınlanan baş rollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy'un oynadığı bir Türk dizisidir. Çok eski bir dizi değildir. Yayınlandığı tarihte çok popüler olmuştur ve reytinglerde yerini almıştır.

Kuzey Güney ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.