4.8

Kupa Bardak

önce - ürün kategorisine iEm ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kupa bardak her türlü içeceği içebileceğiniz büyük boyutlu bir bardak çeşitidir. Üşengeç insanlar için harika bir bardak seçimi küçük çay bardaklarını sürekli doldurmakla uğraşmak yerine doldursun kupa bardağa çayı rahat rahat doya doya içsin.

5

Kupa bardak içinde su içtiğimiz ve genellikle çok çay sevenler küçük bardaklardan zevk almadığı için kupa bardağını kullanıyor ve kupa hemen hemen bütün içeceklerden kullanılan bir bardak

5

Kupa bardak şey değilmi ya boyle geniş büyük ve tutulması için bir yeri var kupa bardak oysa eyer bende 10 tane var hemde şekilli şekilli çokta güzel bence bayda mantıklı iş kupa bardağı

5

Kupa bardaktan içilen içecekler süt, kahve, çay, su yani herşey içilebilir, kupa bardaktan içtiğimiz içecekleri daha kolay içiyoruz,kulplu olduğu için elimizde tutması daha pratik oluyor, kupa bardaklar aslında çok işimize yarıyor, diyelim tv izlememiz gerekiyor ve izlerken kahve veya çay gibi birşey içmek istiyoruz, kupa bardaklar burada işe yarıyor bardağın altına birşey koymadan kulpundan tutup rahatça içebiliyoruz

5

Kupa bardağı daha çok porselen olanı tercih edilir ama büyük küçük çokça kupa çeşidi vardır.

5

Kupa bardak, çay, kahve, meyve suyu gibi sıcak ya da soğuk içeceklerin içine konularak tüketildiği bardaklara denir. Bu bardaklar büyük ve porselenden ya da camdan olabilirler. Kulpları vardır ve bu sayede sıcak bir şey içerken elimiz yanmaz. Ben içeceğimi kupa bardaktan içmeyi çok severim.

5

Maşrapa da denilen bu kupa bardaklar nerede ise şehirlerin kurulması ile aynı zaman denk gelir. İnsanoğlu yerleşik hayata geçince bazı tarımsal aletlerin kurulması da gerekmiştir. Haliyle de bu yüzden içecek için Maşrapa dediğimiz kupaları icat etmiştir. Gündelik hayatta kahve çay ve su gibi içecekler içmek için kullanılır.

5

Genellikle içmekten zevk aldığım içecekleri büyük bardaklarda içerim bunlarda kupalardır.Bir tek siyah çayı kupada içmeyi sevmiyorum oda ince belli bardak anlayışımızdan kaynaklı sanırım bir tek onda çayın tadını alabiliyormuşuz hissi.

5

Kulplu bardak. Tutması kolay. Sevgiliye üzerine resim basılarak hediye edilebilecekler arasındadır.

5

Sınav zamanları özellikle boyutları büyük olmasından dolayı kupa bardaklarında nescafe içiyorum, içtiğim nescafenin hem tadını alabiliyorum, hem uykumu açacak kadar kafein tüketmiş oluyorum, harika bir buluş.

5

Sınav zamanları yanımdan asla ayirmam kendilerini :) kuluplu olduğu icin kullanımı diger bardaklara göre cok daha rahat ve kullanısli . Normal bardaktan daha uzun süre içtigimiz icecegi sıcak tutmasi da en sevdigim yanlarindan biri.

4

bence kupa bardak insanlara su içmek için kahve içmek için süt içmek için ve gazlı içecekler içmek için yarar belki dekor ürünü olarak ta kullanılabilir çünkü birkaç evde görmüştüm bazı kişiler vitrine koyuyor ama sonuçta içecek içmek için kullanılır..

5

Genellikle porselenden yapılan bir üründür. Normal bardağa kulp eklenmesiyle birlikte kupa bardağı adını alsa da daha sonraları kulpsuz şekilde de üretilmiş olan bir bardak çeşididir.

Kupa Bardak ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.