4.7

peçete

önce - diğer kategorisine Alemdar54 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Peçete %100 selüloz ham maddeden yapılan ve ağız silmek için kullanılan temizlik malzemesi. Peçetenin 100 lük ve 200 lük formları bulunur. Ayrıca desenli peçetelerde özel günler için üretilir. Hatra üzerine isim yazılabilen peçetelerde mevcuttur. Peçeteler ağıza sürüldüğü için kaliteli malzeme ve kaliteli üretim süreci önemlidir.

paylaş - şikayet
4

Peçete çok eski zamanlardan beri çeşitli şeylerden üretilmiştir. Çok eskilerde peçete olarak yaprakların ve yumuşak diğer bitkilerin kullanıldığını biliyoruz. Günümüzde ise peçeteler genellikle yumuşak kağıttan üretilmektedir. Birçok amaçla kullanılabilir. Temizliğin önemli bir parçasıdır. Islak olarakta satılabilmektedir.

3

Peçede mendilin kağıttan üretilmiş halidir. Yemek yerken üstümüzün batmaması için üzerimize peçete sererek giysilerimizi koruyabiliriz. Ayrıca yemeklerden sonra ağız çevresine bulaşan yemek artıklarını da silmek için peçete kullanılır. Elimize bulaşan bir şeyi silmek için ya da oturacağımız yer pisse kıyafetimiz kirlenmesin diye sandalyeyi bankı da peçete yardımı ile temizleyebilir.

5

Peçete kağıttan yapılan ve genellikle sofralarda el temizliğinde kullanılan bir mendil gibidir ve lavabolarda da kullanılır hastanelere gittiğimiz zaman ultrasona girdikten sonra jel temizlik için de kullanılan bir temizleyici ürünüdür

5

Hayatımda peçete kadar işe yarıyan bırsey gormedım dusunsenıze her işe yarıyor bir bakıyoraunuz çocuk yaptırmıs bı bakıyorsunuz yere dokulen suyu temızlıyorsunuz bı bakıyorsunuz tuvalete oranıza buranıza suruyorsunuz bu içat muazzam bırsey evet bız belkı farkında dehılız ama cıdden peceete gelmıs gecmısın en guzel ıcatlarından olanılır bu da bır gercek . Hayat oyle işte kımıne bır pecete tuturur kımınede bır odayı nasıp eder

5

Peçete, çeşitli amaçlarla kullanılan, temizliğe ve kalıntıları geçirmeye yarayan bir eşyadır. Peçete, ağaçtan yapılmaktadır. Peçeteler genellikle sofralarda, masalarda bulunur. Çünkü masalarda yemek yerken bir şey döküldüğünde ya da ağız, el silme durumlarında kullanılırlar. Bazen can kurtarıcı olabilirler.

peçete ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.