4.6

Emzik

önce - ürün kategorisine stalward ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Bebeklerin vazgeçemediği bir üründür. Özelllikle diş çıkarmaya başlayan bebekler emziksiz yapamaz. Bir süre sonra bağımlılık yapabilir ve çocuğu zorlamadan yavaş yavaş bırakılması önerilir. Bazı anneler emzirmeyi bırakmak için bebeğini emzik ile kandırır. Bu durum önerilmez. Bebek kendisi bırakana kadar meme emmeyi bırakmamalıdır. Emzik ile bebek kaldırılmamalıdır.

4

Emzikli dişe bebeklerin rahat bedlenmelerine yardımcı olan güzel bir icat

paylaş - şikayet
5

Genelde görüldüğünde bebeklerin küçüklüklerinde bolca ağızlarında duran ve ağladığında ağzına konulan bir üründür. Bebek bunu emerek sakinleşir. Emme işlevini sahtesi ile yerine getirir bir nevi ama bizim kız bu ürünü hiç kullanmamıştır. Sahteleri sevmiyor demek ki attı direk ağzından öyle büyüdü gitti

5

Emzik bebekler ağladığında oyalamak için ağzına verilen bir üründür. Çoğu bebek emziğe bayılırken çoğu ise hiç kullanmaz. Bazı bebekler ise diş çıkarma döneminde hiç ağızlarından eksik etmezler. Kimileri emziğin çarpık dişler çıkardığını söylüyor. Kimileri ise faydalı olduğunu belirtiyor.

5

Emzik, bebeklerin anne memesini bırakması için emmeye alıştırıldığı bir eşyadır. Emzikler bebeği sütten kesmek için yapıldığı gibi bebeğin ağlamasını önlemek için, onun emziği emerek kendisini oyalamasını sağlaması için de kullanılabilir. Emzik bebeğin ağzından düşünce bebekler birden ağlamaya başlarlar. Bu da emziğin bebek ağlamasını durdurduğunu gösterir.

Emzik ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.