4.5

Çay kaşığı

önce - ürün kategorisine stalward ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Çay kaşığı çayımızı kahvemizi karıştırabilmek içindir aynı zaman da yemek tariflerin de ölçü birimi

3

Çayımızı veya başka bir içeceğimizi karıştırmamıza yarayan bir araçtır. Çayı karıstirdiktan sonra dokunmayın çok sıcak olabiliyor. Genelde demirden olsada tek kullanımlık olarak tahta şekilde de üretilmektedir.

5

Çay kaşığı kutsal bir araçtır. Ölçü birimi olsun cikolata kasıklamak olsun hersey karıştırmak olsun heryerde çay kaşığı :D

5

Çay kaşığı çay bardakları içerisinde olan şeker attığımız zaman çayınızı karıştırmak ne fayda sağlar çay kaşıkları metal olarak veya bakırdan yapılmış olan çeşitleri de vardır çay kaşıkları aynı zamanda motifli olarak da eve farklı farklı desenlerde üzerinden olarak da satışları mevcuttur Tamam ile kişinin sevgine kalmıştır bu tarz ürünlerini kullansınlar çay kaşıkları kullanımı çok geniştir sadece şeker çayına şeker hastasında içinde de küçük işlemlerle çok faydası vardır

5

Çay kaşığı ilk olarak 1336 yılında osmanlılar tarafından icat edilmiştir öğün den bugüne gelmiştir çayımızı karıştırmak için kullanılır genelde.

5

Çay kaşığı adında geçtiği gibi çaya atılan şekeri karıştırmak için kullanılır. Adı çay kaşığı olsa da tabi her şey karıştırılabilir. Suya konulan nescafe, süte katılan salep ve benzeri karıştırılması gereken her şey çay kaşığı yardımıyla karıştırılıp hazır hale getirilir.

5

Mutfaklarda kullanılan kaşıklar İn en küçüğüdür. Aslen çaya konulan şekerin karıştırılması için tasarlanmış ve bu adı almıştır. Ancak zamanla çaya şeker konulmamaya başlandığında az kullanılır olmuştur. Daha çok bir ölçü birimi olarak kullanılmaktadır.

5

Çay kaşığı küçük bir kaşıktır. Genelde çay, kahve gibi içeceklerde şekerin çözünmesi için karıştırmak amacı ile kullanılır. Ben çay kaşığı ile nutella yemeyi de oldukça severim.

4

Çay kaşığı, küçük, çaya atılan şekeri karıştırmak için kullanılan bir kaşıktır. Çay kaşıkları, yemeklere baharatları atarken de kullanılır. Örneğin yemeklere baharat atılacağı zaman bir çay kaşığı pul biber, yarım çay kaşığı karabiber şeklinde ifade edilir ve böyle tarif verilir. Çay kaşıkları aynı zamanda bebeklere yemek yedirmek için kullanılabilir.

4

Şeker atmak için değil de reçel yemek için kullandığım ürün

5

Çay karıştırmak için kullan nesnedir. bazen başka ürünler içinde kullanılıyor.

3

Çay kaşığı çayı karıştırmak amacı ile kullanılan kaşıktır. Oval şekillidir ve tatlı kaşığı ile yemek kaşığına oranla çok daha küçüktür. Evlerimizde demir olan çay kaşıkları kullanırız ancak maalesef dışarıdayken işler çokta böyle yürümediğinden plastik kullanat çay kaşıkları kullanırız. Bazıları çok tatlı olabiliyor aslında.

4

çay kaşığı genellikle çayı kahveyi salep vb gibi içeceklerin karıştırlması için kullanılan küçük bir kaşıktır.

Çay kaşığı ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.