4.7

Kızlar Soruyor

önce - websitesi kategorisine Erigiz ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bir internet sitesidir. Ahmetesor gibi bir sitedir. Orda da sorular sorulmakta ve cevaplar verilmektedir. Hatta puanlama da vardır en popüler cevap en üstte yer alır. Birşey ararken karşıma çıktığı vakit girip bilgi aldığım bir site. Bazı trolleri var onlar da çok komik.

paylaş - şikayet
5

Soru sorulup cevaplar alınan bu site benzeri ama bazı özelliklerle farklılık gösteren bir sitedir. Kızların ve erkeklerin cevapları ayrı olarak yer alır. Kızlar soruyor olsa da site adı erkeklerde bolca var sanırım.

5

Kızlar soruyor ahmetesor gibi soru cevap üzerine bir sitedir. Fakat konsept biraz daha farklı işlemektedir. Çoğu zaman siteye ünlü biri gelir ve insanların sorduğu sorulara yanıt verir. Aslında sitede sadece kızlar yoktur. Sevdiğim bir yönü erkek üyelerin isimleri mavi, kızlar ise pembe tonlarda belirtilmiştir.

4

Ahmetesor sitesine benzeyen ama cinsiyet kategorileri olan bir sitedir. Kızlar soruyor sitesinde de sorular sorulur ve sorulara cevaplar verilir. Her tür konuda sorular sorulabilir. Sitenin ismi Kızlar Soruyor'dur ama erkek üyeleri de oldukça fazladır. İnsanlar bu sitede eğlenmek, vakit geçirmek ve arkadaş edinmek için bulunurlar. Kullanıcısı fazladır bu yüzden sorular pek cevapsız kalmaz.

4

Aslında bu tarz bir site oda mesala ondada soru sorma var ahmetesordada var tek farkı para kazandırmamasıdır ama site sahipleri çok üye var kızlarsoruyordan bu yüzden reklamlardan çok kazanıyorlar diyebilirim ahmetesor sitesinde reklam parasının %50sini üyelerine dağıtıyor ama kızlarsoruyor dediğim gibi amacı farklı bir site yani kazandırmaz belki ileride oda böyle bir platform olabilir ama ben olacağını hiç zannetmiyorum

5

uzun zamandır internette varlığını sürdüren bir soru-cevap sitesidir. en basit konularda bile sorular ve cevaplar vardır. Bazen çok eğlenceli soru ve cevaplara rastlanabiliyor. Adı bir önyargı uyandırabiliyorsa da herkes için fayda sağlayabilecek bir sitedir. Rengi pembedir. :)

Kızlar Soruyor ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.