5.0

Prison break

önce - dizi-film kategorisine stalward ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Büyük Kaçış, ABD yapımı bir aksiyon dizisi. Hikâyesi Paul Scheuring tarafından ortaya atılmış ve FOX şirketi tarafından 2005 yılında dizi olarak hayatına adım atmıştır.Surukleyice ve gerilim konulu bir dizidir.

5

Fenomen bir dizi olan presion break abisini idamdan kurtarmak için suç isleyip hapisaneye giren mahcial'ın yaşadıklarını anlatıyor.İnşaat mühendisi olan michial Fox River eyalet hapisanesinin planlarıni vucuduna dovme yaptirip abisini hapisten kacirmak icin planlar yapar.ince detay hastaligi olan machail oldukca zeki bir adamdir.Ancak hapisanede isler umduğu gibi gitmesede abisini kaçırmayı başarir. Kendilerine kurulan tuzaği bozmak için muthiş bir maceraya atilir.Dunyanin en iyi dizileri arasinda bulunan dizi 5 sezon cekilmistir.Son sezonu uzun bir aranin ardindan yeniden cekilmektedir.

5

Prison break ilk sezonu 2005 yılında yayınlanan ABD yapımı bir dizidir. Prison break Türkçe de büyük kaçış anlamına gelmektedir. Dizide de hapishaneden kaçmaya çalışan bir grup arkadaşın hikayesi anlatılmaktadır. Prison break dizisinin baş rolünde Wentworth Miller, Dominic Purcell ve Sarah Wayne Callies oynamaktadır. Prison break bol aksiyonlu bir dizi olmasının yanı sıra Michael karakterinin abisi Lincoln'e olan büyük sevgisini onun için hapishaneye girmesini ve büyük zorluklara katlanmasını da anlatmaktadır. Prison break yayınlandığı ilk yıldan itibaren büyük beğeni toplaması üzerine uzun bir aradan sonra 2017 yılında yeni bir sezonla seyirci karşısına çıkmıştır.

5

Güzel bir yabancı diziydi.Hapishaneden kaçmaya çalışan ve abisini çıkarmaya çalışan adam kaçış planını vücuduna dövme yapıyordu ve müthiş bir zekası vardı.Başrol oyuncunun hayranıyım diyebilirim.

paylaş - şikayet

Prison break ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.