4.6

Uludağ

önce - mekan kategorisine Erigiz ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Bursa'da bulunan bir yerdir. Kışın tatil yapacaklar için uygun bir mekandır. Kayak merkezleri ve güzel otelleriyle tercih edilesi yerlerdendir.

5

Uludağ, Bursa ili sınırları içinde, 2.543 m yüksekliği ile Türkiye'nin en büyük kış ve doğa sporları merkezi olan dağ. Uludağ; Marmara Bölgesinin en yüksek dağıdır. Kuzeybatı-güneydoğu doğrultusunda uzanan Uludağ'ın uzunluğu 40 km'yi bulur. Genişliği ise 15–20 km'dir.

5

Ülkemizin en eski ve en çok tercih edilen kayak merkezlerinden biridir. Bursa ili sınırları içinde bulunur. Büyük çam ormanları içinden geçen yolu bile görülmesi gereken yerlerdendir. Kış aylarında çok ziyaretçi alan bölgelerimizdendir.

5

Uludağ, Türkiye'nin Marmara bölgesinde bulunan Bursa ili sınırları içerisinde bulunan önemli ve ünlü bir dağdır. Uludağ'da kayak merkezi bulunduğundan kış truzimi için çok büyük bir önem arz etmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir'e görece yakın olmasından ulaşım yönünden rahat olmasından dolayı buraya gelenlerin sayısı artmaktadır. Uludağ bünyesinde çeşitli lüks ve pahalı otelleri barındırır. Balayı yapmak isteyen çiftlerin tercih ettikleri yerlerden bir tanesi de Uludağ'dır. Uludağ'da önemli topantılar ve etkinlikler de yapılmaktadır. Uludağ aynı zamanda bir su ve gazoz markasının adıdır. Bursa ilinde yer alan devlet üniversitesinin adı da Uludağ Üniversitesi'dir.

3

Uludağ Marmara bölgesinde yer alan bir dağımızdır. Kayak sporu yapabiliriz. Konaklayabileceğimiz otelleri vardır.

5

Bursada bulunan ve turizme el verişli olan bir yerdir. Kışın tatil yapan insanların tatilini değerlendireceği güzel bir yerdir ve beni hep gitmek istediğim bir yer olduğu için çok severim orayı.

Uludağ ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.