4.7

Deadpool

önce - dizi-film kategorisine bariskurt ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Bir Marvel filmidir. Absürt derecede komik bir karakterdir. Ryan Reynolds canlandırdığı karakteri çok iyi anlamda yansıtmaktadır. İki filmini de başarılı buldum. Anti kahraman diyebileceğimiz yapıda bir çizgi roman eseridir kendisi.

5

Marvel'in dördüncü duvarı yıkan film karakteri ve filmin adıdır. Bir süper kahramandır. Süper kahraman olarak özelliği kendini yenileyebilir olmasıdır. Süper kahraman filmlerine komedi onunla birlikte geldi denilebilir. İzleyiciden yönetmene, diğer süper kahramanlardan diğer ünlü insanlara kadar aklınıza gelebilecek her şeyi eleştirip alaya alabilir. Deadpool'un iki filmi vardır ve ikisi de gayet başarılıdır.

Deadpool
5

Deadpool marvel karakterlerinden biridir. Sinema ile çıktığından itibaren birçok kişiyi kendine hayran bırakmıştır. Kendisi klasik süper kahramanların aksine kötüleri öldüren ve bolca argo, küfürlü konuşan bir karakterdir. Deadpool izlerken bildiğiniz süper kahramanları unutun. Kendisi ölümsüzdür. Bir parçası koparsa yeniden çıkmaya başlar ve bebeklikten büyüklüğe kadar devam eder.

5

Sevilen marvel kahramanlarından biridir. Komik ve genelde her şeyi dalgaya alan bir karakterdir. Sevdiğim bir karakterdir benimde. Her şeyi dalgaya alması ve mizah anlayışı ayrı bir hoşuma gider.

5

Marvel'in absürt komedi filmi. Dublajlı halini Harun Can adlı dublaj sanatçısı seslendirmişti. Biraz komik ve absürt komedi cinsi. Tabi dram öğeleri de içinde yok değil. Biraz X Men evreninde düşük yetenekli X-menlere hitaben yazılmış. Komedi'nin de fantastik bilim kurunun bir parçası olduğunu ve Marvel'in da yer yer kendi öz eleştirisini yaptığı bir yapımdır.

5

Deadpool, çizgi roman dünyasında ilk olarak kötü bir karakter olarak yazılmıştır. Ama daha sonra bir X-Men olan Wolverine'nin kurduğu X-Force'a geçiş yapmıştır. Ama buna rağmen o iyi bir karakter olarak anılmaz. Ona söylenen özel bir isim vardır: ''Anti-Hero''. Deadpool oldukça muzip ve esprili bir karakterdir. İzleyenlerin sevgisini kazanmıştır.

4

Deadpool bol aksiyonlu bi sinema flimidir. İzlemenizi tavsiye ediyorum..

5

Deadpool marvel'in bir süper kahramanıdır diğer Kahramanlar Ankara çok sevdiğim kahramanlardan 1 tanesi de kendisi biraz daha komik bir kahramandır Deadpool için En ölümsüz kahraman diyebiliriz Çünkü isterse bomba ile patlasın gene de hücreler kendini yenileyebiliyor deneyler sayesinde ölümsüz bir süper kahraman olmuştur

paylaş - şikayet

Deadpool ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.