4.5

kumbara

önce - ürün kategorisine Gvn36 ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Aynı ahmet e sor gibi kuruş kuruş biriktir, ne demişler damlaya damlaya göl olur kumbaraya da koy koy biriksin

5

Tüm bozuk paralarımın ve küçük kağıt paralarımın anasıdır kumbara.kumbara kumbara acıyorum sana kumbara değil de 5 kilitli kasa.Bu şarkıyı da yeni uydurdum.Neyse kumbara paralarımızı TL lerimizi papellerimizi biriktirdiğimiz plastik ya da demir gereçlerdir.

5

Kumbara çocuklugumuzdsn bu yana para biriktirme kutusu olan agzi az acik kagit ve demir paralari icerisine atilmasi icin alt taraflarinda da acilabilir yerler mevcuttur.Genellikle ebeynler cocuklarin para biriktirme konusunda bilinlencmleri icin yaptirdiklari uygulamar arasinda yer alir. Kumbara gunumuz de de halen kullanilan ve para biriktirmeyo sevdirerek cocuklara asilayan bir uygulamadir

4

Para biriktirmek icin kullanilan agzindaki kucuk dar delikten icine para atilirak kucuk birikimler yapilan nesnedir.

5

para biriktirmek için kullandığımız araçtır . Dolduğu zamn kumbaranın içi açılarak ne kadar para topladığımızı öğreniriz ve ne kadar sürede topladığımızı hesaplarız .

5

Genelde insanların para biriktirmek için kullandığı bir araçtır. Ben ise paranın sadece 2 günlüğüne muhavaza edildiği bir araç olarak kullanıyorum. Kumbarada para biriktirebilen insanlara her zaman imrenmişimdir

2

Kumbara bozuk veya kağıt paraların bir kutu içine konmasıdır ben genelde buna atınca hemen açar harcarım ben sıkılıyorum çünkü kumbaraya para atmaktan hemen dolmasını isterim ki hemen açayım , bana göre değil bu kumbara işi.

4

Kumbara para biriktirmeye yarayan bir eşyadır. Özellikle çocukların tutumlu olması ve birikim yapması öğretilmek amacıyla küçük çocuklara aileleri tarafından kumbara alınır. Ayrıca kumbara iyi bir hediye alternatifidir. Kumbaranın amacı para biriktirmek olsa da bazı kişiler süs olarak da kullanıyor.

5

Kumbaralar çocuklarımıza Paranın değeri dini öğreten araçlardır çocuklarımıza para biriktirmesini öğretiriz ve onlara biriktirdiği paralar ile hediye alırız bu hediyeler onların çok hoşuna gider çünkü kendi çabaları ile sarf ettikleri bir şeydir bu Eğer çocuğumuzun her istediğini biz alırsak Eğer hale gelmiş olur O yüzden kumbaralar çocuklar için çok faydalıdır Böylelikle paranın nasıl biriktirdiğini nasıl kazanıldığını öğrenirler çok güzel bir icat tır kumbara.

5

Para biriktiremeyenler için en iyi icat açılmayan kumbara. Açıkta asla para biriktiremiyorum. Bir şey olmaz koyarım yerine deyip harcıyorum. Sonra tabii ki yerine koyamıyorum parayı. Benim gibiler için en iyisi açılmayan kumbara zırt pırt açamıyorsun böylelikle para biriktirebiliyorsunuz.

kumbara ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.