4.4

Ödüllü Soru

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
29 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ödüllü soru uygulamasının geri dönmesini heyecanla bekleyenlerdenim. Gerçi internet hızım kazanmama yetmiyordu ama benim için o saatler bir heyecan oluyordu.

5

Neden hala tekrar gelmediğini anlamadım.Galiba şu aralar moderatör bayağı yoğun çalışıyor.Yeni AP olayına da çok zaman harcamış olabilir.Bir yandan da para yatırma olayları da uğraştırmıştır.
İnşallah yakında geri döner.

5

Eskiden herkesi bir anda siteye toplayan bir olaydı. Herkes soru çıksada cevaplayıp kısa yoldan 50 tlye ulaşmayı hedefliyordu.

5

Ödüllü soru uygulamasının yazarlar için teşvik edici olduğunu düşünüyorum. Yeni AP sisteminde de kazanç sayfalarımızda "bonus" diye bir bölüm ayrılmış. Bu düzenlemeye dayanarakyeniden ödüllü soruların geleceğini düşünüyorum. Yine aynı şekilde hıza dayalı sorular da olabilir elbette ama farklı nitelikte ödüllü soruların gelmesini de isterim şahsen. Gençlerle hız konusunda yarışmanın zor olduğunu daha önce de belirtmiştim. :)

5

Bence tekrar olmalı bilsemde bilmesemde heyecan teşvik yaratan bir olaydı.Merakla soru ne olacak diye bir beyin fırtınası oluyordu.

5

Ödüllü soru, sorduğu sorulardan AP dağıtan bir uygulama yakın zamanda yapılsa da bitti. Umarım ileride tekrar açılır. Katılıp kazandığımızda oldu. Her kazanılan soru 150 AP ödülü oluyor. İstenirse güzel bir kazanç elde edilebiliyor. Ayrıca yarışmak güzel oluyor.

5

Genelde Ahmetesor sitesinde eskiden 10 TL sonra 1000 AP şimdi de 150 AP dağıtan üyelere ödüllü soru hazırlatan ve genelde aynı sorular çıkan sayfanın adıdır. Kendisi şu an revizyonda filan çok şükür o açıdan iyi. Yeni sistem bizi bomba bomba bekliyor. Ödülllü soru hesabı en çok kazananlar listesinde de yer almaktadır.

5

Ne güzel kazandırmışlar adamlar hem bilgi hem rekabet hem kazanma isteği tekrar geri gelsin diyenleri duyar gibiyim.

5

Kullanım klavuzunda 21:00-21:30 arasında ödüllü soru olduğu yazıyor. Arada sırada yapmaya başlamışlar artık ame her girdiğimde ödüllü soruya denk gelemedim. Bende ki bu şanssızlıkla o sorum bile silinebilir. O yüzden bi iki sene uğraşacağım gibi görünüyor.

3

bana hiç denkgelmedi sanırım nasıl oluyo ödüllü ssoru ne yapmak gerek

5

Ben çok yeni olduğum için henüz denk gelmedim ama, uygulamaya devam edilmesi taraftarıyım.

5

Ödüllü soru herkesin önerebileceği ödüllü sorulardan oluşuyordu ve bir soru öneriyorsun bu soru ödüllü soru olara kabul edilirse, ödüllü sorular kısmında yayınlanıyor, sorduğun ödüllü soruya ilk cevabı kendin verirsen ap puanı kazanıyorsun, benim önerdiğim soru yayınlanmıştı ödüllü soru kısmında ama ben ap puanı kazanamadım sorduğum sorudan

5

Daha ödüllü soru cevaplamak nasip olmadı. Umarım tekrar başlarlar. Ap değerlerinin yükselmesinide istiyorum.

4

Ahmetesor a daha yeni başladım ve ödüllü soruyu hiç cevaplayamadım inş geri gelir de cevaplarım

4

Ödüllü soru mu? Hiç şansım yok ama deniycem yeniyim daha hic bir zamn pes etmem taki kazanana kadar

5

Hiç kazanamadım çünkü ben başladığım da süresi dolmuş bitmiş gitmiş yeni yarışmaları merakla bekliyorum umarım kazanabilirim.

3

Bende ödüllü sorudan kazanmak istiyorum nasıl birşey aceba merak etmekteyim.Belki birgün bende kazanıp sitede yol kat etmiş olurum teşviken bari verilse iyi olurdu :)

4

Cevabı bilip, en hızlı şekilde cevap vererek kazanabileceğiniz bir bilgi yarışması, en son her saat başı yapıldığında, özellikle gece 3-4 gibi yoğunluk azken, cevaplaması ve kazanılması kolay olan bir yarışmaydı. Gün içerisinde ise ilk cevabı verdiğini düşündüğünde, senden önce en az dört cevabın verildiğini görüp, hayrete düştüğün, hızın kazandırdığı yarışmadır.

5

Üç kez kazandığım sorulardır.Her saat başında cevapladım sorulardır.Yeni sistemiyle yeniden ödüllü sorular sorulacaktır.

3

Henüz denk gelemediğim uygulamayı kullanmaya başladığımda ödüllü sorular çoktan bitmişti ama çok fazla ödül dağıtıldığını duydum inşallah denk geliriz de bende kazanırım.

5

Saati yaklaştığında elim ayağım titrerdi acaba yapabilcekmiyim manasında neden kalktı anlam veremiyorum bu üzücü bir durum.

5

saatin gelmesini sabırsızlıkla gelmesini bekleyip saat gelince ne yapacağımı bilemediğim bir etkinlikti neden kalktı anlamadım çok üzücü bir durum bence güzel bir etkinlikti ama umarım yakında geri açarlar site gelişince zamanla daha güzel etkinliklerin geleceğini düşünüyorum he bu arada herkese bol kazançlar dilerim destek olana elimden geldiği kadar herkese artık destek olmaya çalışacağım takip edeni de takip ederim herkese iyi günler iyi akşamlar

5

Ödüllü soruyu soran olursa iyi olur. Bu sayede ap kazanıyoruz. Teşekkürler ödüllü sorular için daha çabuk olsa daha iyi ama yinede çok güzel.

5

Yeni üye olduğum için hiç girmedim ödüllü soruya ama merak ettim sorular nerde paylaşılıyor ya da neye göre 1. Seçiliyor canlı yayın gibi bir şey mi

3

Hiç denk gelmedim bu olaya umarım olur. Çok puan kazandırdığını duyduk. Böyle şeyler olursa sitede daha iştahla gireriz katılırız. Yoksa sıkılıyor insan bıkkınlık geliyor yerinde sayınca.

Ödüllü Soru ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.