4.8

Ketojenik diyet

önce - diğer kategorisine Alleyez10me ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ketojenik diyet, vücudumuzda ki yağı enerjiye çevirerek yağ yakımını hızlandırır. Ketojenik diyette Yağ depolamamızı sağlayan hormon olan insülün düzeyi önemli ölçüde düşer ve vücudumuz yağ yakma makinesine dönüşür. Zihinsel odaklanmaya, epilepsiye ve akne sorunlarına çok iyi gelecektir.

5

Uygulaması çok zor olan çok sıkı bir irade gerektiren diyet türü. Kesinlikle doktor gözetiminde yapılması gerekir ki ilk günlerinde vücudun bağışıklık sistemi zayıfladığı için hastalanmalara sebep olmaktadır.

5

Ketokenik sırt genelde sıfır karbonhidrat dğşğn yağ ve protein ağırlıklı ve sebze tüketilen diyetttir. Bundşyrtte baya kilo veren ünlüler d eçoktır hatta sitrde 3 ayda mım5 ayda mı 20 kilogram veren bile var.

4

Ketojenik diyet kesinlikle doktor kontrolünde yapılması gereken bir diyet. son günler de okuduğum bazı makaleler de bu diyetin vücuda çok zarar verdiği ile ilgili yazılar vardı. Yapmadan önce kesinlikle tüm testlerin yapılması ve kesinlikle doktor kontrolünde çok düzenli olarak uygulanması gerektiğini biliyorum. Kendi başımıza bir başkasını dinleyerek yapmamamız gerekir. geri dönülemez derecede zarar veren sonuçlara neden olabildiği gözlemlenmiş.

Ketojenik diyet ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.