4.3

Saç Kremi

önce - ürün kategorisine Bilgeadam ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Şampuanların yanında ekstra para kazanmak için satılan en gereksiz icat olduğunu düşünüyorum.

5

Saçlari yumuşak ,daha kolay taranabilir bir hale getirendir. Uzun bir süre kullandim,yanliz çok yağlandirdi kullanmayi biraktim.

paylaş - şikayet
5

Saç kremi saçların birbirine dolaşmasını önlemek amacı ile kullanılan saçları yumuşatan bir kremdir. Saç kremlerinin durulanabilen ve durulanmayan olmak üzere iki çeşidi var. Ayrıca bazı şampuanlar kremli olarak üretilmektedir. Saç türüne göre de yağlı saçlar için kuru saçlar için gibi gruplandırma yapılan saç kremleri de satılmakta.

5

Saçlara faydadan çok zarar verir aslında. Ağırlaştırır, yağlandırır, parlaklığını giderir... Bunlar kişisel tecrübeler olabilir ama faydasını gördüğünden bahseden tecrübe sahibi de pek görülmemiştir. Bir de alışveriş sırasında yanlışlıkla şampuan yerine saç kremi almış olma dramı vardır ki o ayrı bir konudur...

5

Saçların bazen bakımlı olması gerek cunku bu devırde sacına fön çekmeyen kremler sürmeyen vb şeyler yapmayan yoktur saç kremi ise bunlardan birşeydir ki yanı kullanılmaması lafsiye edılırı ama iyi gelıyor dıyen varsada kullansın

5

Saç kremi, banyolardan sonra ıslak saça uygulanması gereken kremsi yapıdaki saç bakım ürünleridir. Bu ürünler genellikle şampuanların yanında satılırlar. Ürün saç şampuan ile güzelce yıkandıktan sonra saç ıslak haldeyken köklerden uçlara uygulanılarak kullanılır. Saç kremleri saçı nemlendirme, yumuşatma ve parlatma gibi özellikle sahiptir.

5

Saçları sert olan kişiler için düşünülmüş çok iyi bir keşif . Yumuşacık ve kolay taranabilen saçlara sahip olmak için ideal. Çok pahalı olanları almaya da gerek yok bence. Hobby marka var hem ucuz hem de gayet başarılı bir ürün. Yerli malı diye ithallere göre daha düşük fiyatı sanırım. Ben kullandım memnun kaldım. Kokuları da çok hoş.

5

Aslında saç kremi eski bir şey değil yeni bir şey. Bir ara ayrı satılırdı. Hala da öyledir. Ama bence bir tür hile. Şampuan neden saç bakımına yetmiyor ve şampuan artı saç kremi olarak satılan ürünler de hemen bitiveriyor. Asıl soru bu ve gerçekten kozmetik sektörü özellikle şampuan konusunda aşırı derecede hileli bar sektör.

4

2 çeşit saç kremi vardır.Birincisi banyo sırasında durulanarak kullanılan diğeri de banyodan çıkınca nemli saça uygulanan durulanma istemeyen saç kremidir.Her endüstriyel ürünün olduğu gibi saç kremlerinin de faydaları ve zararları vardır.kişi artı ve eksilerini kendisi için değerlendirerek karar vermelidir.

5

Birkaç türü var diye biliyorum.
Bende Farmasi marka bir saç kremi kullanıyorum hem saçımdaki kepeklenmeyi hemde yağlanmayı azaltıyor, o yüzden famasi yi tercih ediyorum. Tabii merdiven altı ürünlerde bulunmakta ucuz diye bu ürünleri tercih edilmesi, şac dökülmesi, zayıflaması ,renk değişimi gibi olumsuz sonuçlar doğurabilir.

1

Saç kremini sevmiyorum ben. Saçımı ağırlaştırıyor. Ağırlaştığı zamanda hemen yağlanıyor. Saçım sönük duruyor. Bu yüzden saç kremi kullanmıyorum.

3

Saçların banyodan sonra taranması kolay olsun, dahs yumuşak olsun diye kullanılır.

5

Saç kremi saçın temizlenmesi için kullanılan şampuanın ardından saçı yumuşatmak amacıyla kullanılan kremlerdir. Aslında saç kremleri bir çeşit satış tekniğinden başka bir şey değildir. Direkt olarak meselenin özüne indiğimizde her şeyin kimyasal dolu olduğunu görebiliriz. Bu nedenle doğru ürün seçmek gerek.

5

Saçın daha kolay taranmasını ve yumuşak olmasını sağlayan bir bakım kürüdür. Genellikle duş alırken çöpleşen saçları duş esnasında saç kremi kullanarak açmak daha kolay olur. Bazı saç tiplerinde kepeklenme ve ekstra yağlanma yaptığı için her insan kullanmıyor.

Saç Kremi ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.