4.4

Manga

önce - müzik kategorisine Creature19052 ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Çok uzun yıllardır üllkemizde Nu-metal müzik yapan bir müzik grubudur.Çok sevilir ayriyetten bende bir aralar severek dinlerdim ancak unutldu gitti.

5

Manga grubu piyasaya ilk olarak "Bir Kadın Çizeceksin" adlı parçayla giriş yapmıştır. Türkiye'de ki en iyi müzik gruplarından biridir. Birçok hit olmayı başarmış parçası vardır. Eurovision şarkı yarışmasında bizi temsil etmiş ve ikinci olmuşlardır.

2

Manga bir müzik grubudur çok meşhurdu ülkemizde herkes dinlerdi ama artık gorünmüyor pek.

5

Manga bir rock grubudur. Solisti ise Ferman Akgül'dür. Bir kadın çizeceksin adlı parçası ile ünlü bir çıkış yapan grup son zamanlarda pek gündeme gelmiyor. En sevdiğim parçaları ise; cevapsız sorular, sakın bana söyleme ve Göksel ile düet yaptığı parça olan dursun zamandır.

5

MANGA çıktığı yıllarda ortaokula gidiyordum ve çok sevdiğim gruplardan biriydi ve arkadaşlarıma bu gruptan bahsettiğim de bilmeyenler mangal mı diyerek dalga geçmişlerdi fakat daha sonradan herkes tarafından tanınan bir grup oldular.ılk çıkarttıkları kaseti almıştım hala saklıyorum.Son yıllarda grup dağılıp unutulsa da ilk zamanlardaki şarkıları dillere pelesenk olmuş durumda.

5

Manga ülkemizde müzik yapan bir rock grubudur. Şarkılarını çok beğendiğim bir gruptur. Solisti Ferman Akgüldür. Bizi Eurovision da temsil eden ve 2.olmuş bir gruptur. Gerek şarkısı gerek sahne showu çok başarılıydı.

5

Manga Bir müzik grubudur Bir Kadın Çizeceksin şarkısıyla çıkış yapmışlardır Hatta klipleri çizgi film şeklindeydi Manga'nın solisti Ferman Akgün'dür daha sonra tek başına çıkmıştı Pascal Nouma ile birlikte düet yapmışlardır Ben Manga grubunda çok seviyordum daha sonra Ferman Akgül'ün tek başına çıkardığı gazete de çok beğeniyorum başarılı bir gruptur neden devam etmediklerini bilmiyorum

paylaş - şikayet
5

Manga, bir dönem çok popüler olan ama son zamanlarda o kadar göz önünde olmayan bir rock grubudur. Manga grubunun solisti Ferman Akgül'dür. Manga grubu bizi Eurovision şarkı yarışmasında başarıyla temsil etmiş ve bu yarışmadan ikincilikle ayrılmamızı sağlamıştır. Tekrardan eskisi gibi kaliteli işler yapmalarını ve gündeme gelmelerini dört gözle bekliyorum.

Manga ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.