4.5

Temel Reis

önce - dizi-film kategorisine Mustyy33 ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Biz ıspanağın gücünü senle tanıdık, aşki da senle tanıdık, çok güzel çizgi film, unutulmaz.

5

Çocuklarin en sevdigi çizgi filmlerden biri olan temel reis,safinaz,kabasakal ve temel reisin yasadiklari maceralari konu alirdi.Safinaz icin kabasakalla kiyasiya bir cekisme yasayan temel reis zor anlarda ispanak yıyerek asiri derecede guclenip kabasakalin planlarini bozmayi basarirdi.Denizci olan temel reisin kollarinda çapa dövmesi bulurdu.ispanak yediginde oyle guclenirdiki kimi zaman tanklari kaldirir,kimi zaman kabaskali bir vurusta gok yuzune ucururdu.

5

Çocukken en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi ,çok severdik oturup izlerdik , temel reis safinaz ve kabasakalın maceralarını çekişmemlerini ve temel reisin ıspanak yiyerek kaslanması güçlenmesi çok keyifliydi.

5

Temel reis i genelde televizyonda yayınlanan çizgi film ile hatırlıyoruz. Temel reis, safinaz, ve kaba sakalın maceralarını konu edinen bir çizgi film kahramanı Temel reis. Safinazı elde etmeye çalışan kabasakal temel reise olmadık kötülükler yapardı ama temel reis her seferinde yediği ıspanak sayesinde bu durumdan kurtulurdu.
Bir de karadeniz bölgemizde temel ismi çok olunca ve bu bölgede balıkçılık da yapılıyor olunca gerçek temel reisler ortaya çıkmış oluyor.

5

Küçükken severek seyrettiğim bir çizgi filmdi. Safinaz, Temel Reis ve Kabasakal arasında geçen maceralar anlatılmaktaydı. Kabasakal kötü karakter oluyordu. Kabasakal ve Temel reis Safinaz için savaşmaktaydılar.

4

Bizi ıspanağın güçlendireceğine inandırarak kekleyen çizgi filmdir. Safinaz aşık iki adamın hikayesi anlatılır. Temel Reis ve rakibi Kabasakal'ın maceraları anlatılır. Ispanak yiyerek kahramanımız güçlenir.

3

Temel Reis Popeye isimli çizgi filmin Türkçe uyarlamasıdır. Temel reis ıspanak yiyerek güçlenen 1990'lı yılların popüler çizgi filmiydi. Temel reis ve kaba sakal aynı kadını yani Safinaz'ı seviyorlardı. Temel reis de Safinazı kaba sakaldan kurtarmak için ıspanak yiyor ve güçlenip kaba sakalı dövüyordu.

5

Temel Reis, ıspanak yiyip güçlenen bir denizcidir. Bu denizci olan Temel Reis'in bir düşmanı vardır o da Kabasakal'dır. Aynı Temel Reis'in bir de karısı vardır. Karısının adı Safinazdır. Temel Reis Kabasakl ile sürekli bir savaş halindedir.

5

Yabancı adıyla Popeye olan ve Türkiye'de Temel Reis olarak geçen çizgi filmin adıdır. Yediği ıspanak sayesinde güçlenen bir karakteri ele alır. Temel Resin birde Safinaz adında sevdiği vardır. Tabi birde Kabasakal adında kötü bir düşmanı bu kişi sevdiği için Safinaz'ı kaçırır. Temel Reis ise Safinaz'ı ıspanak yiyerek güçleriyle korur.

3

Temel reis uzun bir dönem çizgi filmi Türkiye'de yayınlanmış olan çizgi filmdir. Ispanak yiyip kol kaslarını gösteren bir karakterde bu karakter. Sevdiği siyah saçlı Safinaz isminde bir kadın ve aynı zamanda düşmanı Kabasakal vardı. Çok uzun yıllardır hiç izlemesem de o zamanlar eğlenceli olduğunu hatırlıyorum.

Temel Reis ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.