4.3

A-101

önce - mekan kategorisine zeynep__eses ekledi.
17 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

A 101 kuruluşundan bugüne dek tek bir amaca odaklandı.En uygun fiyatla kaliteli ürünleri müşterilere ulaştırmak....Hem cebinize hitap ediyor ,hemde kalitenize...Vatandaşlar tarafından en çok alışveriş yapılan yerlerden birisi.....En çok şubesi olan market A-101'dir... Türkiye'nin 81 ilinde mağazaları vardır...

5

Evimizin hemen yakinlarında bulunan uygun fiyatlı öğrenci dostu markettir. Hemen hemen haftada 2 3 kere giderim.

4

A101 harca harca bitmez çok al az öde az al çok öde 10 süt 45 tl yerine sadece 44.75 tl şok şok şok.a101 de bim de şokta sadece halkı kolay kandırabilen 8000 şubeli bir mağaza.

4

A101 marketi 10 binden fazla çeşit ürün satan marketler kendi markası olan ürünlerin satışını satışını yapan yerlerdir yaklaşık 7 binden fazla Market zinciri olan yerdir genellikle promosyon kampanyaları sayesinde alışveriş yapan insanları kendisine çekmektedir A101 marketin kalitesi vermiş olduğu hizmet Tabii bunlar da alışveriş yapan insanları daha çok oraya talep etmelerini sağlıyor hemen hemen her yerde kavga ederse adım bu işe a101'e görmek mümkün

3

Harca harca bitmez diyolar ama bitiyo harcadikca basil olcak

4

Bim mağazalarının eşdeğeri mağza zinciri. Fiyatlar Bim mağazaları ile aynı. Reklamlarda belirtildiği gibi adım başı A 101 e rastlamak mümkün. Ürün çeşitliliği ve fiyatlar oldukça iyi. Gerçek anlamda bütçe dostu. Genelde alışveriş yaptığım mağazacılık zinciri. Et ürğnleride gayet güzel. Endişe edilmesine gerek yok.

4

A-101 herzaman gidebileceğimiz bir market çok hesaplı ne ararsanız bulabileceğiniz marketler zinciri A-101'ler, Bim marketlerde öyle zaten önce Bim marketler piyasaya çıkmıştı A-101'ler yokken

5

A101 her mahallede enaz 2 tane olan bir markettir bim şok ve bunlarla eşdeger bi market

5

Diğer, market zincirlerine göre daha uygun ürün satan bir market olarak düşünüyorum. İhtiyacım olan ürünlerin bir kısmını buradan tedarik ediyorum.

3

Toptan fiyatına perakende satış mantığıyla çalışan marketlerden biridir. Vatandaşın olmazsa olmazlarından bu marketler. Üstelik fiyatına göre beklenenin ötesinde kaliteli ürünleri var.

4

A101 birçok çeşitin bulunduğu bi markettir. Ayrıca marka ürünleri bulunup bir çok çeşitte ev eşyası, mutfak eşyası gibi ürünlerde bulunur. Çoğu marketten uyğundur fiyatları. Ve her ürünüde kalitelirdir

4

En çok su böreğini tükettiğim alışveriş mağazasıdır. Ucuz market denilince başı çeken market zinciri diyebiliriz. Vatandaşın çok tercih ettiği bir alışveriş mekanı olması fiyatların daha uygun olmasından kaynaklanır.

5

A-101 Kaliteli ve güzel bir markettir. Fiyat olarak çok uygun fiyatlı ürünler bulunuyor. Genellikle bizimde alışverişlerimizde tercih ettiğimiz bir yerdir. Cafex cappuccino var A-101 markasından o ayrı bir efsane oluyor biz severek içiyoruz.

A-101 ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.