4.7

Beyblade

önce - oyun kategorisine erenaktas ekledi.
19 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Japon cizgi filmi bizim topaclara benzeyen aletleri birbirlerine carptirarak oynadiklari oyundur. Benimde en sevdigim cizgi filmlerdendir.

5

Ülkemizde de yayınlanmış olan mükemmel çizgi filmdir. Zamanında bizi ekrana kitledi. Pür dikkat izlemiş olduğumuz çizgi dizilerdendi. Bize cool olmayı öğreten bir Kai karakterine sahipti. Rei, Takao ve Max ile birlikte diğer ülkelerin takımlarını yenmeye çalışıyorlardı. Aynı zamanda herkes bir beyblade alma uğraşındaydı. Leğenlerde az oynamadık.

Beyblade
5

Doksanlı yıllardan çocuk olanların unutulmaz çizgi filmidir. Bir japon animesidir. Başrolünde Japon beyblade milli takımı oyuncuları vardır ama asıl olay Kinomia Takao üzerinden döner. Grubun en havalı üyesi olan Kai Hiwatari ise dizi kadar popüler olmuştur. Çoğu japon animesinde olduğu gibi bu animede de kardeşlik ve birlil mesajları verilir ve bunun yanında gayet eğitici bir çizgi filmdir. Örneğin müsabakaya gidilen her yer hakkında ansiklopedik bilgi verilmektedir. Çizgi filmle beraber ürünleri de yaygınlaşmış, cipslerin içinden beybladeler çıkmış ve oyundaki gibi ürünler çıkarılıp çocuklar arasında oynanılması sağlanmıştır. Ancak tek eksiği dizide olan kutsal canavarlardır :)

5

Hepsini anlatmis artik benim bisey yazmama gerek yok ki. Bir cocuk cizgi filmidir.

paylaş - şikayet
5

Önceden yayınlaşmış severek izlediğimiz efsane çizgi filmlerden biridir. Beyblade bir alan içerisinde atılan topaç gibi aletlerin dönmesi ile rakibi o alandan atmaya ve durdurmaya çalışmak üzerine bir oyunu anlatır. Bazılarının içerisinde özel yaratıklarda vardır. Bunlar daha güçlü oluyor. Bizim zamanımızda çok popülerdi benim bile küçükken aldığım olmuştu beyblade şimdilerde de satılıyor hatta hala görüyorum.

4

Çocukken dizisinin çoğu bölümünü izlemişimdir. Bir dönem de herkes kendine beyblade alır ortaya fırlatarak birbirine çarptırıp oyun oynardı. Takao, Max, Rei ve Kai hatırladığım isimler.

5

Beyblade; Japon TAKARA firmasının son teknoloji ile ürettiği modern topaçlara verilen isimdir. Beyblade basit bir topaç oyunu olmayıp, çocukların değişik işlevlere sahip parçaları biraraya getirerek kendilerine özel topaçlar yapabilecekleri ve yine kendi stratejilerini kullanarak yarışmalarını sağlar.
Japonya'da çok popüler olup, tam bir çılgınlık haline gelen Beyblade topaçları ayda 4 milyon adet üretilmesine rağmen hâlâ yok satıyor. Beyblade'in yarattığı heyecan dalgası, sırasıyla Kore ve bazı Asya ülkelerine, oradan da Amerika'ya kadar uzandı. Şimdi Türkiye'de!!!

5

duygulandım ışıklı olanından vardı :) çocukken çok ilgimi çekmişti

5

Çocuk çizgi filmidir deyip geçmeyin lütfen. Karakterleri arasında olan Hiwatari Kai’yi bir dönem kendine kişilik olarak belirlemiş biriyim. Çocukluğumun em güzel hatırasıdır ve hala da sık sık açar, izlerim. Son zamanlarda yeni versiyonunu çıkardılar, pek de güzel değil.

5

Efsane çizgi dizilerdendi kayı vardı duranza ile efsane işler yapıyorlardı bitti her sey gibi oda

4

Eski den bir çizgi filmdi güzeldi yani ben izliyordum. Eskiler gerçekten güzeldi ama şimdiki çocuklar saçma şeyler izliyor

3

BİR TANE İZGİ FİLMDİ SANIRIM AMA BYBLADE DENİNCE AKLIMA MAHALLEDE OYNADIĞIMIZ ZAMANLAR AKLIMA GELDİ

5

Konuyu çok beğendim ilgi çekici bir şekilde yazılmış insanları çocukluklarına götürerek nostalji yapmış böyle bir konu olması çok hoşuma gitti

5

Hatırlıyorum Byblade İçin 100 Tl Mi Harçamıştım Annem Den Gizli İşte Çok Severdim Annem E Göstermezdim Mahallede En Şık En Güzel Benim Byblade İmdi Ama Şindi Diyorum Ki Bir Byblade Ye O kadar Para Verdim Şindi Olsa O Parayı Adam Akıllı Harcardım İşte Çocukluk Aklı Yapacak Bir Şey Yok

4

Dönmeyince tekrar dönmez tekrar hiç bıkmadan usanmadan aslında çocukken çok sabırlıymışız

5

Mükemmel çocukluk yıllarım, bak yine hüzünlendim. Ah o eski günler ah..

Beyblade ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.