4.4

Lunapark

önce - mekan kategorisine Smile ekledi.
12 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Lunapark çocukların ,gençlerin gittiği çeşitli oyun ve eğlence araçları bulunan alandır... Lunapark'ın yaşı olmaz çocuğu ,genci ,yaşlısı her yaştan her kesimden her insan gelir.Kamikazeye ,çarpışan otoya , crayz dans aletine ,gondol'a ve kamikazeye bindim.Çoğu hakkında bilgim mevcut.Ama belirtmeliyim ki en korkuncu kamikazeydi bir daha asla binmem bir kez bindim ,tövbeler olsun dedim havada ayağım kilitlendi .Ama dönme dolap çok şeker ,ona binmek isterim tekrar. :)

Lunapark
5

Büyük küçük herkezin eğlenmeye gittiği eğlence parkı özellikle yükseklik korkum olduğundan dolayı ben pek tercih etmem ama gondol dönme dolap bunlardan nefret ediyorum.Favorim çarpışan araba bi tek onun için giderim.

5

Çocukluğumuzun tek eylence kaynaği,o zamanlar akıllı tlf yoktu, tabletler yoktu lunaparka gidiyoruz denilince dünyalar bizim olurdu..

paylaş - şikayet
5

Lunapark elektrik ile çalışan eğlence aletlerinin bir arada olduğu eğlence merkezidir. Çarpışan araba, korku tüneli, balerin, atlı karınca ve dönme dolap gibi birçok farklı makine lunapark da bulunmaktadır. Lunapark da hem çocuklara göre hem de yetişkinlere göre farklı alternatifler bulunmaktadır. Ayrıca adrenalin yaşamak isteyenler içinde seçenekler bulunmakta.

4

Adrenalin seven bir insan degilim.Urkutucu seylere binemem.Yasim 23 bir tane evladim var ve hala lunaparka gittigimde carpisan arabaya biniyorum :)) Bana en uygun olan o :))

5

bayılırım lunaparklara ama miğdem öok bulanır çarpışan arabalarda bende çarpmadan kullanmak isteyenlerdenim

5

Lunapark, içinde çeşitli otun aletlerinin yer aldığı heyecan ve adrebalin alanıdır. Ben lunağarka gitmeyi çok severim ama tek başına eğelnceli olmaz. Bir arkadaş grubuyla gidince çılgınlar gibi eğleniyoruz. Ama en son bilet fiyatları acayip yükselmiş durumdaydı şimdi nasıldır bilemiyorum.

5

Çocukların eğlence amacıyla gittiği yere verilen addır. Orada genelde pek çok eğlence amaçlı büyük makineler ılır. Gondol çarpışan araba gibi oyun aletleri genelde vazgeçilmezdir. Ben de çocuk iken gezici panayırlarda gelince gitmiştim ama şimdi ateş pahalı park tuzağı oldu. Bilet ile girişte alıyorsun aracın kuyruğuna giriyorsun

4

Çocukken çok giderdim. Eğlenceli olurdu. Ama bende yükseklik korkusu olduğu için herşeye binemezdim. Bir kaç kere bindim. Kalbim duracak gibi oluyor. Nefes alamıyorum. Çok heyecanlanıyorum diye bir daha denemedim.

2

lunapark insanların giderek eğlendikleri yerlere denilir burada bir çok oyuncaklar vede gezilecek yerlerde vardır.buralarda bir çok yiyecek mesela pamuk helva elma şekeri gibi çocukken de çok aldığımız şeylerde vardır.burada oyuncaklar da mesela balerin salıncaklar trenler atlı karıncalar çarpışan arabalarda vardır.

Lunapark ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.