4.6

Estetik

önce - ürün kategorisine serife06 ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

İnsanların bı yerlerini beğenmeyip değiştirmesi gayet normal bence

5

Estetik dilimize Fransızcadan geçmiş bir sözcüktür.. orijinali esthetique şeklindedir.. dilimizde birkaç anlamda kullanılır.. kelime anlamıyla estetik, sanatsal yaratının genel yasalarıyla sanatta ve hayatta güzelliğin kuramsal bilimidir.. güzellik duygusu ile ilgili olan da estetiktir.. güzellik duygusuna uygun olan da sıfat olarak estetik diye adlandırılır.. ancak dilimizde en bilinen anlamı tıpta kullanılan şekliyle estetik cerrahidir.. bu da kusurlu bir organı düzeltmek veya güzelleştirmek amacıyla yapılan tüm cerrahi müdahaleler anlamındadır..

4

paa adamı değiştirirrmiş he zenginledede para olduguna göre zengin hayatını yasayan insan dedıklerımızde parayla kendını degıstırıyolar

5

Estetik göze hoş görünmek anlamına gelir. Bir şeyin estetikligi onun dıştan görünüşüdür. Ve aynı zamanda tıbbi bir alandır. Bu alanda kendilerinde herhangi bir vücud sorunu olan ya da kendinde bir şeyi beğenmeyen insanlar onu ameliyat yoluyla değişirler.

5

Bir çok estetik çeşidi var fakat en çok yapılan estetik burun diye düşünüyorum. Gerçekten zor bir ameliyat bence sonrasında da sorun yaşayan insanlar oluyor sürekli tek düze yapılan estetik olduğu belli olan burunlar hoş durmuyor. Yüz yapısı bile değişiyor fazlasıyla bazı insanların.

paylaş - şikayet

Estetik ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.