4.0

İstanbullu Gelin

önce - dizi-film kategorisine Gürcan ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Star TV kanalının dizilerinden biridir. Başrollerinde Süreyye karakterini oynayan Aslı Enver ve Faruk karakterindeki Özcan Deniz olsa da başrol sayılabilecek pek çok karakter vardır. Her biri iyi oyunculuk çıkarmaktadır.

Dramanın, alavere dalaverenin yoğun olarak kullanıldığı dizilerin yanında hayatın içinden geldiğini hissettiren bir büyük aile hikayesini işlemektedir. Senaryo bir kitaba dayandırılarak başlatıldıysa da seyirciyle oluşan etkileşim, oyuncuların başarısı vb. etkenlerle kitaptaki kurgudan başka noktalara taşınmıştır.

4

istanbullu gelin dizinde başrolleri Zeynep Günay Tan, Aslı Enver ve Özcan Deniz paylaşıyor. bu dizi star tv kanalında yayınlanmaktadır. İstanbullu gelin dizisi 2017 yılında gösterime girmiştir. Bu dizi aslında bir kitaptan esinlenmiştir. o kitap Gülseren Budayıcıoğlu'nun yazdığı hayata dön kitabından esinlenmiştir. ne kadar da kitaptan esinlenmiş olsa da bu dizi bir zaman sonra kitap dışına çıkmıştır.

3

Güzel bir dizi uzun süredirde devam eden bir dizidir , ben seviyorum arada bakar izlerim bu diziyi , aslı enver ve özcan deniz var çok sevdiğim oyuncular değil ama yinede iyi dizi izleten bir havası var.

5

En çok severek izlediğim dizi, her bir oyuncu rollerinde o kadar başarılılarki bu diziyi batıran hiç kimse yok dizide. Faruk ve Süreyya'nın yüz mimiklerini çok güzel kullandıklarını düşünüyorum. Benim favorim ise Adem ve eşi bayılıyorum onlara..

paylaş - şikayet
4

İstanbullu Gelin Türk yapımı bir televizyon dizisi. İlk olarak 3 Eylül 2017 yılında yayınlanmıştır ve hala devam eden bir dizidir. İstanbullu gelin karakterini yani Sürayyayı Aslı Enver canlandırmaktadır. İstanbullu gelin dizisinin diğer ana karakteri olan Faruğu ise Özcan Deniz oynuyor.
İstanbullu gelin dizisi küçük yaşta annesini ve babasını kaybeden Süreyya'nın Bursalı iş adamı Faruk ile yollarının kesişmesini konu almaktadır.
İstanbullu gelin dizisi gerçek bir hayat hikayesini anlatmaktadır.

5

Güzel bir dizi sürekli takip etmiyorum zaman zaman denk gelince bakıyorum diğer dizelere oranla daha iyi konusu.

paylaş - şikayet
3

İstanbullu Gelin başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin'in oynadığı Bursa'da geçen bir dizidir. Dizide Bursa'nın köklü ve tanınmış ailelerinden olan Boran ailesinin en büyük oğlu İstanbul'da bir kadınla tanışır ve evlenmek ister ama annesi buna karşı gelir. Dizi bununla başlar ve olaylar bambaşka yerlere gelir. Başta hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim bu dizi son zamanlarda çok anlamsız bir yere gelmiştir. Bitmesi yakındır.

İstanbullu Gelin ortalama puanı 4.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.