5.0

Sıcak çikolata

önce - ürün kategorisine Smile ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

çikolatanın sütle eritilerek yapılan özellikle kışın zevkle içilen bir içecek...

paylaş - şikayet
5

Sıcak çikolata kakao tozu ile ya da eritilmiş çikolata ile sütün karışmasıyla yapılan ve sıcak sunulması gerekilen bir içecektir. Sıcak olduğu için daha çok kış aylarında içilse de yazında zevkle içilebilir. Eğer kahve seven biri değilseniz gittiğiniz cafelerde sıcak çikolata içmeyi tercih edebilirsiniz.

5

Sıcak çikolata, özellikle kış mevsiminin en vazgeçilmez, en güzel, en içi ısıtan içeceklerinden bir tanesidir. Sıcak çikolata adı üstünde eritilmiş çikolatadır. Ama sıcak çikolata paketlerde toz halde de satılırlar. Bu paketlerdeki tozu kaynayan su veya süte koyarak sıcak çikolata elde edilebilir. Ama dışarıda içilen sıcak çikolatalar bu şekilde yapılmazlar.

5

Sütün içinde çikolata eritilip yapılan ve fincanlarda servis edilen kış için vazgeçilmez bir lezzettir. Çok severek içerim ve cafelerde genelde sıcak bir şey içmek istediğimde sıcak çikolata tercih ederim. İçimi ısıtan ve yoğun çikolata tadıyla damağıma hitap eden çok güzel bir lezzettir.

5

Genelde sıcak olarak içtiğimiz ve vazgeçemediğimiz eşsiz kattaki çikolatalı süt. Toz haline getirilmiş kakao ile çikolata yağı eklenen toz halinde satılıp sıcak süt ile beraber karıştırılarak elde edilen içecektir. Nesquik yani Nestle markası en iyisidir.

5

Sıcak çikolata kış günlerinin vazgeçilmez sıcacık çikolatalı içeceği, nestle markasının sıcak çikolata içeceği tadı çok güzel, akışkan çikolatası oluyor, nefis en güzeli nestle çikolata içeceği

5

Çikolatanın eritilmesiyle elde edilen bir içecektir. Özellikle soğuk kış günlerinde içenlerin içini ısıtan, çikolata tadıyla güç ve mutluluk veren bir lezzettir. Kendisini yalnız ve mutsuz hissedenlerin sığınağı olabilecek bir liman gibidir.

5

Sıcak çikolata benim en sevdiğim içecek türüdür. Kantinde gittiğimde aldığım ilk içecektir. Çikolatanın mükemmel hazzı, damakta bıraktığı tat her zaman alma sebebimdir. Özellikle kışları tüketmek içinizi ısıtır.

Sıcak çikolata ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.