4.6

Esaretin Bedeli

önce - dizi-film kategorisine sarppars ekledi.
15 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

1994 yapımı olan film şu an imdb top 250 de 1 numaradır. Benim de izlediğim bu film de Tim Robbins ve Morgan Freeman oynamaktadır. Morgan Freeman filmlerini seven biri olarak bu filmide oldukça beğendim.

4

Konusuyla oyuncularıyla gayet güzel bir filmdi. Hem öğretici hem sürükleyici..

paylaş - şikayet
5

Kaç kere izlediğimi bilmediğim muhteşem ötesi bir filmdir. IMDB'deki yerini fazlasıyla hak etmektedir.

paylaş - şikayet
5

Çok iyi bir filmdi . Cidden hayretler içinde izledim .

3

guzel bir film senaryo guzel oyuncularda deneyimli tavsiye ederim herkese iyi geceler

5

Benim en sevdiğim filmler arasında ilk 3tedir. Cok basarılı bir yapım. İzlemeyenler tavsiye ederim. İzlemeyen yoktur ama.

5

En beğendiğim en anlamlı filmdir benim için özgürlüğün önemi anlatılmaktadır.

5

Tim Robbins baş rolde olmasına rağmen Morgan Freeman daha ön planda daha güçlü bir karakter olduğu muhteşem bir baş yapıt bence.

5

fevkaladenin fevkinde bir film, izledikçe izleyesi geliyor insanın.

5

Çok başarılı bir film. İzlemeyen varsa mutlaka izlemeli

5

Orijinal adı The Shawshank Redemption olan Esaretin Bedeli filmi yönetmenliğini Frank Darabont'un yaptığı, başrollerinde Tim Robbins ve Morgan Freeman'ın oynadığı 1994 Abd yapımı bir dram filmidir. Günümüzde Imdb en iyi filmler listesinde birinci sıradadır. Andy Dufresne isimli bir bankerin haksız şekilde hapse girmesini ve onun umutlu yaklaşımını konu alır. Red isimli arkadaşı ile beraber bütün zorluklara rağmen ayakta kalmaya çalışırlar. Son derece etkileyici bir filmdir.

5

Esaretin bedeli bir çok ödül almış dram türünde Abd yapımı bir film. Filmin öyküsü Stephen King'e ait baş rol oyuncuları ise Morgan Freeman ve Tim Robbins. Filmin konusu ise iftira sonucu hapse atılan bir bankacının yaşadığı dramatik olaylar ve kurtulmak için harcadığı çaba anlatılıyor.

Esaretin Bedeli ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.