4.5

Ispanak

önce - ürün kategorisine Buraqq ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan

4

Besin değeri bakımından zengin bir besindir. Ispanak deyince aklıma ilk gelen çizgi film olan Temel reis geliyor. Demir bakımından zengin olan ıspanağı yiyen Temel reisin güçlenmesi çizgi filmde vurgulanan bir özelliktir. Severek yediğim bir besin olan ıspanak yoğurt ile de güzel gider.

4

Sevmem Ama İyidir Temel Reis İşi Yalanmış bu arada :)

5

Ispanak sevdiğim bir yemektir.Yoğurtlu ve kırmızı pul biberli yerim .Isnapak ile yumurtayı pişirmeyi severim güzel oluyor.En güzeli ise ıspanaklı gözlemedir.Hem faydalıdır hemde vitaminleri ölmemiştir.O yüzden gözleme olarak tüketmek en iyisi .

5

Besin değeri zengin demir açısından güçlü koyu yeşil ot türü böreği yemeği muhteşem olan sebze

3

Böreğini sevmem bu yüzden annem sobada börek yapacaksa onun yerine sıkma yaptırırım,yumurtalısını sevmem,haşlamasını hiç sevmem. Sevmiyorum işte sevmiyorum napıyım ? Damak tadıma uymuyor.Ha sağlıklı mı sağlıklı.Ama sağlıklı diye tadını sevmediğim şeyi yiyemem dostum.

5

off kış sebzelerinin baş tacıdır; yemeği,böreği,salatası,yumurtalısı,krebi....vitamin deposudur ancak pişirme tekniği önemlidir; fazla pişirirseniz tüm vitamin değeri erimiş olur, hafif ateşte 2 çevireceksiniz ve tencere kapağını kapatıp buharıyla pişmesini bekleyeceksiniz.Pişirme tekniğinden öncesi de yani temizleme aşaması da çok önemli; topraklı bitki olduğundan 1-2 yıkamayla geçmez; yıkama işlemi bittikten sonra en az 1 saat sirkeli suda bekletin derim; ay canım çekti:)

5

Ispanak çok sevdiğim sebzelerin başında gelir, Şifa kaynağıdır. Özellikle böreklerini en az haftada bir yapar yeriz. Ispanakla her çeşit yemek yapılır. Hem sağlık hem de beslenme açısından vazgeçilmez bir sebzedir.

5

Ispanak demir bakımından oldukça zengin, vitamin dolu bir sebzedir. Günümüzde kilosu 4 ile 8 TL arasında satılan bu sebzeyi çoğu market ya da pazarlarda göremez oldum. Alındığında torbadan taşan ıspanak, kaynayınca 2 katı oranda küçüldüğü için fazlaca almak gerekir. Ben çorbasını ve yumurtalısını çok severim.

5

Ispanak, demir vitmain ve mineral bakımondan oldukça zengin koyu yeşil bir sebzedir. Temel Reis'ten bu yana herkese güç veren herkesin kendisini daha iyi hissetmesini sağlayan bir sebzedir. Ama uzun zamandır yiyemiyorum çünkü pazarlarda çok yüksek fiyatlara satılıyor. Bu yüzden ne kadar sevsem de bayılsam da alıp yiyemiyorum.

4

Ispanak annemin sürekli yaptığı ama benim hiç sevmediğim bir yemektir besin bakımın son derece önemli bir Besin ayni zamanda demir oranı yüksek bir besindir. Insanlar daha sağlık ve güçlü olmak için baya tüketirler ıspanak denilince benimde aklıma diretk temel Reis geliyor ve sürekli yemesi ve insanlari güçlü yapıyor diye bizi teşvik etmesi geliyor ve gerçekten öyle olan bir sebzedir.

Ispanak ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.