4.6

Krep

önce - ürün kategorisine yosunnnn ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Krep un süt tuz yumurta ile yapılmakta olup en güzel kahvaltiliklardandir. Isterseniz küçük çocuklar için küçük küçük hazirlayabileceginiz krep tavanlar bulunmakta çikolatalı ,peynirli ,ballı yenilebilir

5

Krep bükümlü iplik ile dokunan, kıvrımlı bir görünüşe sahip ince bir kumaş türüdür. Ayrıca krep yumurta un süt ve su ile hazırlanan lezzetli bir yiyecektir. Krep kahvaltıların da vazgeçilmez yiyeceğidir. Krep yerken içerisine isteğe göre bal, reçel gibi tatlı şeyler sürülebileceği gibi tuzlu olarak tüketmek isteyenler de krep içerisine peynir sürerek yiyebilirler.

5

Krep kahvaltılarda doyurucu bir özelliği olan un, yumurta, süt üçlüsünden çırpılarak kek hamuru kıvamında bir hamur yapıp ince bir şekilde krep tavasına dökülür altı üstü kızartılarak pişirilir ve ister içerisine birşeyler koyup rulo şeklinde sarılarak yiyebiliriz istersek sade yiyebiliriz gayet doyurucu güzel bir lezzet

3

Krep un yumurta ve süt ile yapılan çok kolay ve doyurucu bir yiyecektir. Birçok insanın çok sevdiği bu yiyecek genellikle kahvaltıda tüketilir. Otellerde Show'un bir parçasıdır birçok insanın sadece bunu yediği bile görülür. Ben şahsen pek sevmiyorum.

5

Krepin ana malzemesi yumurtadır. Yumurta içine un, süt ve baharatlar eklenerek çırpılır. Cıvık hamur kızgın tavaya dökülür ve arkalı önlü pişirilir. Oldukça da lezizdir. Kimileri ise tatlı versiyonunu yaparak üzerine çikolata sosu ve meyve ekler.

Krep ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.