4.8

Elçin Sangu

önce - kişi kategorisine bilgekadın ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Adını Kiralık Aşk dizisi ile duyuran güzel oyuncu, saç rengi ile dikkatimi çok çekmiştir. Türkiye'deki güzeller arasına girmektedir bence. Şu sıralar Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dizi de başrolü paylaşacağı söyleniyor

5

show tv nin yeni dizisi çarpışmada zeynep karekterini canladırıyor

5

Kiralık aşk dizisinde başrol olduktan sonra popüler olsa da daha önce de birçok dizi de rol almış başarıl bir oyuncudur. Mersin üniversitesi konservatuvarından mezun olmuştur. Bölümü ise operadır. Elçin Sangu doğal kızıl saçlara sahiptir. Günümüzde Kıvanç Tatlıtuğ ile çarpışma adlı dizi de baş rolü paylaşmaktadır.

5

İlk kez kendisini Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide görmüştüm bir iki bölüm Jale rolünde. Bence Opera ve Şan eğitimi almış ama sesi güzel değil o kadar. Nasıl bir eğitim aldı ise. Daha sonra Kiralık Aşk var Sevdam Alabora var. Ama Kiralık Aşk dizisinde yıldızı parladı. Tuyunamayanlarda oynadı ama ben o diziye bakmadım. Şimdi Kıvanç Tatlıtuğ ile dizi çekecek bakalım. Ama bence bar Demet kadar sempatik değil.

4

Elçin Sangu, etkileyici acayip açık renkte olan bembeyaz teni ve o bembeyaz tenine müthiş uyum sağlayan kırmızı saçıyla çok etkileyici bir kadındır. Elçin Sangu, bir Türk oyuncudur. Birçok dizide rol almış ve başarılı olmuştur. Oyunculuğuna pek şahit olmadın çünkü oynadığı dizileri pek izlemedim ama kendisini oldukça güzel ve etkileyici buluyorum.

5

Bu bilinen bir kadin toplumun ilgisini uzerıne cekmesını basaran bır oyuncu gayet işinde başarılı sevecen biri

Elçin Sangu ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.