4.7

Aslı Enver

önce - kişi kategorisine bilgekadın ekledi.
11 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Adı Murat Boz ile anılan oyuncu bir süre ayrı kalmalarına rağmen tekrar barıştıkları söyleniyor . Bir çok dizide rol alan güzel oyuncu şu sıralar İstanbullu gelin dizisinde oynamakta

4

Suskunlar dizisiyle tanıdığım şu an hangi dizide oynadığını bilmediğim ünlü aktör.

5

adını hayat bilgisi daha sonrada kavak yelleri ile ünlenen bu sıralar pek mutlu olmayan güzel oyuncumuz

5

Aslı Enver ünlü bir oyuncudur. Kendisini kavak yelleri adlı dizide görmüştüm ve hayat bilgisi adlı dizi ile tanımıştım. 34 yaşındaymış ve açıkçası o kadar da büyük göstermiyor. En fazla 28-29 yaşlarında gözüküyor. Şu an ise Murat Boz ile bir ilişkisi var.

5

Aslı enver yuz yapısı ve gızıksel yapısı olarak gayet duzenlı ve bakımlı bır oyuncu ve burak özçivitin eşi

3

Asli enver ilk deniz yıldızı filmiyle on plana çıkmıştır daha sonrasında pek çok televizyon yayınında görülse de son başrol dizisinde yıldızı daha çok parladı. Istanbullu Gelin adlı dizi aynı zamanda cok fazla izleyici kitlesine de ulaşmıştır.Basarilariyla her ne kadar on planda da olsa Murat Bozla olan ilişkileri magazin programlarınında uzun süre gündeminden düşmemiştir.

5

Aslı Enver, çok güzel ve çok başarılı bi Türk oyuncudur. Birçok filmde ve dizide naşarılı bir şekilde rol almıştır. Ben Aslı Enver'i ilk kez Kavak Yelleri adlı dizide Mine karakteriyle tanıdım. Bu diziden sonra Aslı Enver'in önü açılmıştır. Suskunlar adlı dizide rol amış ve başarılı olmuştur. Şu an ise İstanbullu Gelin adlı dizide Sürreya karakterine can vermektedir. Bu dizide baş rol olarak oynamaktadır ve çok başarılıdır. Hem sempatikliği hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğuyla benim çok sevdiğim oyunculardan bir tanesidir. Başarılarının devamını diliyorum.

5

İlk Kavak Yellerinden tanıdığım bir isimdi. Sonrasında Suskunlar gibi harika bir diziyle karşımıza çıktı ve orada sevdirdi kendini. Şimdilerde İstanbullu Gelinde başrol oyuncusu olarak devam ediyor kariyerine. Buna ek olarak Murat Boz ile tatlı bir ilişkileri olduğunu düşünüyorum. Başarılı ve güzel bulduğum bir oyuncudur kendileri.

5

İlk defa kendisini 2000'li yılların başında Kavak Yelleri dizisinde gördük. Kötü kız rolündeydi. Karakterin adı Mine idi annesi babası ölmüş babaannesi ve dedesi ile yaşıyor. Daha sonra da Suskunşar dizisinde oynadı diye hatırlıyorum ve Murat Boz ile aşk yaşayan oyuncu şu an İstanbullu Gelin dizisinde başrol oyuncu. Bir iki Kardeşim Benim filminde de oynadı.

5

Sempatik, zeki ve güzel bir kadın bence. Oyunculukta da çok başarılı.. İstanbulu Gelin'in Süreyyası... Dizinin başrol oyuncusu. Arası ile seyirciyi etkilemiş ve dizinin konusunu bile değiştirmiştir. Uyarlandığı kitapta ezik bir karakter en dizide tüm aileyi çekip çeviren bir karakter ortaya çıkarmıştır.

5

Aslı enver yanlış bilmiyorsam yada ayrılmadıysa murat bozla birliktelliği var iş hayatına gelirsek başarılı bir kadın iyi oyuncu tatlı sevecen bir kadın hep böyle olmasını diliyoruz bol kazançlar dilerim.

Aslı Enver ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.