4.2

Seda sayan

önce - kişi kategorisine İzmir ekledi.
5 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

3

Kadırgalı Lakabı olan, daha çok sabah ve kadın programları yapan, şimdilerde O Ses Türkiye programında jüri olan şarkıcı. Oğulcan isimli Sinan Engin' den oğlu bulunuyor.

5

1961 yılı İstanbul doğumludur,gerçek ismi Aysel'dir 80'li yıllarda şarkıcılığa adım atmıştır,Ah geceler,bebeğim şarkıları halen hafızalardadır,sabahları kadın programları yapmıştır,Sinan Engin'le evliliğinden Oğulcan diye bir evladı vardır,bu evlilikten sonra 6 kez daha evlenmiştir,sinemada çok boy gösterdiğini hatırlamam son dönemde Fedai,Hababam sınıfı 3,5 filmlerinde rol almıştır,Yetiş Bacım programında insanlara yardım ederek gönüllerde Seda Bacı olarak yer almıştır.

4

Hiç yaslanmayan bir kadın diyebilirim. Çok büyük olduğu halde hala genç kızlara taş çıkarıyor. Cok ta güzel bir kadındır bence.

5

Seda Sayan, program sunucusudur. Aynı zamanda şarkıcılık ve oyunculuk kariyeri de mevcuttur. Bir ara ihtiyaç sahiplerine yardım edilen bir televizyon programını sunuyordu. Kendisi dobra kişiliği ile tanınıyor. Gerçek ismi ise Aysel'dir.

4

Seda Sayan, ne ararsan var denebilecek bir kadındır. Aslında kendisini şarkıcı olarak tanıyoruz ama özellikle evlilik programları zamanında sunuculuk şarkıcılığının önüne geçmiştir. Evlilik programı sunuculuğu yapmıştır. Onun dışında birkaç dizide ve filmde de oynamıştır yani oyunculuk geçmişi de vardır. En son ise O Ses Türkiye adlı Tv8 kanalında yayınlanan yarışmada jürilik yapmıştır.

Seda sayan ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.