3.6

İnternet Explorer

önce - websitesi kategorisine CEZ ekledi.
37 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

2

Hiö beğenmedim. Ömrüm boyunca kullanırken hep şikayet etrim gen eolsa gene kullanmam simgesğmde çok kötü.

3

Bem internet explorer kullanmıyorum. Çok yavaş geliyor bana.

5

Dolar eskiden daha çok Kullanmış olduğum arama motorları arasında idi ama şu an Google Chrome en çok Kullanmış olduğum ve filler içerisinde de İnternet Explorer üzerinden virüs Yani koruma programı indirmiştim ama İnternet Explorer şu an günümüzde pek fazla kullanılmıyor

5

Windows işletim sistemi ile birlikte kurulan bir tarayıcıdır. Ne kadar güncelleme yapılsa da diğer tarayıcılar kadar hiçbir zaman popüler olacağını düşünmüyorum. Pek kimse kullanmıyor ve tercih etmiyor.

3

İnternet Explorer eskiden hiçbir tarayıcı yokken var olan tarayıcıdır. Şu an maalesef diğer tarayıcılarla yarışamamaktadır ve çok yavaş kalmaktadır. Hatta bulunan bununla ilgili çok çeşitli karikatürler yapılmıştır. Çok uzun zamandır Explorer kullanmıyorum. Şu an için Chrome tarayıcısının çok hızlı olduğunu düşünüyorum. Internet Explorer Windows marka işletim sisteminin birlikte yüklü olarak gelir. Eğer başka bir tarayıcı kullanmak isterseniz explorer'dan girip istediğiniz tarayıcıyı bilgisayarınıza indirmek suretiyle kullanabilirsiniz.

paylaş - şikayet
1

İnternet Expolorerin tek işlevi Chromeyi kurmaktır eğer explorer den bu yazıyı yazıyor olsaydım şuan daha bu inceleme kısmını okumuyor oluyordum

3

Eski ilişkim var ağır, yavaş ve kasvet dolu.
Hatırlamak bile istemiyorum.
Hahaha

3

Artık fazlasıyla dalga konusu olan google chrome hayatımıza girdiğinden beri yüzüne bakmadığımız arama motoru hatta çok yavaş olduğu için insanlarada artık internet explorer gibisin diyoruz.

3

bence google daha sürükleyici o yüzden internet exploreri pek tercih etmiyorum

4

googlenin olmadı zamanlar baş tacıydı ne günlerdi beeee :))

3

çok ağır olan ağır olma sebebi sitenin virüslerini taraması olduğu söylenen web tarayıcı.

2

ilk pc im alındığımda onun internet sanardım ama modem felan da gerekiyormuş. googleye girmek ve indirmek kullanılan dünyanın en güzel programlarından biri.. seviliyosun expolere :DD

3

6 ve yukarı versiyonlarıyla bir browserdan beklenebilecek temel her türlü gereksinimi rahat bir şekilde karşılayan, bunları yaparken rakip olarak kimsenin çıkamadığı, yeterince sade, ortalama hızlı olan, içinde her yazılımın olduğu kadar ve ya belki daha az bugları olan Microsoft'un Windows sistemleri üzerinde çalışan yazılımı. En yakın takipçisi netscape/mozilla'dır .Netscape 7, ie 'ye yakın dönemde kafa tutabileceğinin sinyallerini vermektedir.

5

Çok kötü bir browserdir. Bence En iyi browser Google firmasının kurduğu Google Chrome Browseridir.

3

bence çok hızlı olduğu söylenmez ama eskilerin internet sitesine dayndığı için tercih edilebir bir site

1

İnternet explorer artık fazla kullanılmayan bir yer. Artık genelde google chrome vb.internetler kullanılıyor.

5

İnternet explorer yavaş donan bir browserdir kullan kişi çok azdır herkesin şuanki kullandığı google firamasının çıkardığı google chrome dur he bu arada herkese bol kazançlar dilerim destek olana elimden geldiği kadar artık destek olmaya çalışıyorum takip edeni de takip ederim herkese bol kazançlar dilerim iyi günler iyi akşamlar

3

En güvenli tarayıcılardan olup yavaşlığını buna borçlu olduğumuz tarayıcı.

4

Banka gibi özel güvenlik gerektiren kuruluşların kullandığı internet tarayıcı programıdır. Geç olarak kullanılmasının sebebi, virüs taraması yapmasından dolayıdır. Bankalar güvenlik açısından bu programı kullanmaktadırlar.

5

Ömrümü yiyen internet browserdir. Fakat neden yavaş olduğunu anlayana kadar en çok küfür ettiğim browserdir bilgisayari ilk aldiğimiz zamanlarda chorem felan bilmiyorduk tabi internet browser vardi sadece onada tıklasan bir dert tıklamasan bir dert bazen dakikalarca sitelere girilmiyordu. Ama bir amacı var tabi en güvenilir internet tarayıcısı, şirketlerin, bankaların kullandıgı bir tarayıcı olduğu için bir siteye giriş yaparkende o siteyi inceleyip bilgisayarı dış etkenlere karşı savunmaha geçirdiğı için çok yavas çalişırdı. Biz normal bilgisayar kullanıcıları nefret ederdik ama dev sirketlerin yardımcısıydı tabi bizim zamanımızda daha yavaştı çünkü ozamanlar internette çok yavaştı kanser edici bi yavaşlıgı vardi bilgisayarı kırasım geliyordu bak düsündükçe sinirleniyorum..

3

her zaman her dakika her saniye her hangi bir siteye girer iken virüs taraması yapan aslında çok ama çok güvenli olan bir tarayıcıdır ve güzeldir sevmeyenlere inat explorer

paylaş - şikayet
4

işimizi çok kolaylaştıran bir browserdir. günlük yaşamımızda herkes kullanılır öğrenmek istediğimiz her bilgiye orada ulaşmamız mümkündür 7 yaşındaki çocuktan 70 yaşındaki amcaya kadar herkes kullanır.

5

Aslında geliştirildi eskisine göre daha hızlı ama bence bir opera veya mozilla yerini tutmuyor

5

Kendisi dünyanın dönüş hızından daha yavaş bir hızda internet sitesini açar . İnternet Explorer ı kullanarak yaptığımız bir iki yüzlülük de google chrome indirmektir . Bence dünyada bundan ironik bir şey yoktur. Bu aralar varsayılan tarayıcım Explorer olduğu için exp11 güncellemesi için izin istiyor ama güncellememekte kararlıyım güncellemeyeceğim.Birçok kez de internet meme(mim)lerine konu olmuştur yavaşlılığıyla. Belki ileriki dönemlerde kendini biraz daha iyileştirirse ( sekmeler gibi) kullanılabileceğini düşünüyorum . Ama bu bir gerçek her zaman dünyanın bir yerlerinde biri Internet Explorer’ı kullanarak Google Chrome’u inderecek.

3

Artık piyasada neredeyse hiç internet tarayıcısı.
İsmi değiştirilerek yeni bir versiyonu çıkarıldı hatta.
Çok yavaştı ama bazı eklentileri bir tek bu tarayıcı destekliyordu.

İnternet Explorer ortalama puanı 3.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.