4.5

Tolga Çevik

önce - kişi kategorisine gonca99 ekledi.
26 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Yıllardır zaman zaman ekranlarda olan Tolga Çevik, yaptığı doğaçlama tiyatro ile çok seviliyor. Ancak tabi çok istikrarsız, bir var bir yok. Arkadaşımın en son yayını Tolgshow du.

5

Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin ve Tolgshow gibi komedi tiyatro tadında programlar hazırlayan oyuncu.

5

Severek izlediğim komedi programları sunan komedyen,aynı zaman da sesi de güzel,arkadaşım hoşgeldini sunuyordu ozamanlar daha da severek izlerdim artık eskisi kadar takip edemiyorum.

5

@gonca99 hic sevmiyorum izlemiyorum ama senin için 5

5

Arkadaşım hoşgeldin show programı geldi aklıma. Bir de Avrupa Yakasındaki Sacit karakteri. Sevdiğim ve izlemekten keyif aldığım bir oyuncu

4

Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Oynadığı diziler de çok güzel.

3

çok sevdigim bir insan dir kendisi her şeyi sex le bagdaştırması da iyi deyil ama yeri geldiğinde eylenceli oluyor mesala nerdeyse her filmini izlemişimdir

5

Komik eğlenceli ve zeki birisi bence tolgshow programı çok güzeldi sempatik tavırları var hem programları hemde filmleri kaliteli oluyor :)

5

moraliniz bozuksa düzeltebilecek komedyenlerden birisidir.

5

Adamın dibi dibi. Hem filmleri hem talk şov lari mükemmel

5

Cok severek begenerek izlediğim biri. Esprilerine bayılıyorum.

5

Değerli bir komedyen arkadaşım hoş geldin talk sonv ve sinama oyuncusu.

4

Türkiyenin komedyenlerin den biridir işini dört dörtlük yapıyor türkiyede en iyi 5 girer

5

Tolga Çevik oyuncu ve aynı zamanda ünlü bir komedyendir. Komedi dükkanı ve arkadaşım hoş geldin adlı programları oldukça keyifli ve güzeldi .Kendisi Avrupa yakası adlı dizide de Sacit adlı karakteri canlandırmıştır.

5

Oyuncu komedi dükkanı arkadaşım hoşgeldin tolg show vb programlarda başrol olarak oynamıştır çok komik eğlenceli bir insan güldürmeyi başaran usta komedyen.

5

Tolga Çevik Türkiye'deki en başarılı ve en önemli komedi oyuncularından bir tanesi. Gerek mimikleriyle gerek jedtleri yani beden hareketleriyle getekse yaptığı esprilerle hepimizi güldürmeyi başarır. Yer aldığı Komedi Dükkanı, Arkadaşım Hoşgeldin, Tolgshow gibi programlarda muhteşem performanslar sergilemiştir. Tolga Çevik aynı zamanda filmlerde de oynamıştır ve oynadığı filmlerde de çok başarılı olmuştur. Benim severek izlediğim başarılı bir oyuncudur.

4

Çünkü sorumluluklar, ihtiyaçlar, hayat tecrübeleri, gereklilikler, kişiselleştirmeler kısacası aslında her şey zamanla her şey değişime giriyor. İnsanoğlu doyumsuz aslında bu zaten başlıca bir gerçek ama şöyle ki bu gerçek bizim yaşamlarımızın şekillenmesi ve ihtiyaçların belirlenerek değişimler göstermesiyle ortaya çıkıyor. Üreten ve tüken millletleriz ki bu da yaşam döngüsünü çevirmeye yol açıyor. Zaman la değişen şeyler sorumluluk ve ihtiyaçları da şekillendirerek bizleri onlara gereksinim ihtiyacı kazanma duyularımızı olgunlaştırmış oluyor.

5

Tolga Çevik mizah yeteneğinin güçlü olması yanında kişilik özellikleri ile de çok sevilen bir komedyendir. Esprilerinin spontan olması, tevazu sahibi olması, efendiliği, iyi bir aile babası olması gibi özellikleri sevilmesini ve sayılmasını sağlamıştır. Yaptığı programlar hep başarılı olmuştur.

5

En sevdiğim. Hayata bakışı yaptıkları her şeyi ile çok beğendiğim bir sanatçı.

4

Cem yılmazdan sonra beğendiğim tek komedyen
Birçok televizyon showu oldu
Komedi dükkakını
Arkadaşım hoşgeldin
Müdür neaptın
ve en son Tolgshow da oynadı not tolgshow dışında hiçbiri tarihe göre sıralanmadı

5

Bana göre Cem Yılmaz'dan daha iyi bir komedyen, saygı değer, Atatürkçü bir sanatçıdır. Yaptığı espiriler ince espirilerdir ve kendini izletirken çok fazla güldürmeyi başaran bir insandır.

4

Avrupa yakası, Komedi dükkanı, Organize işler, Vizontele gibi yapımlarla tanınan Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur ve çok sevdiğim bir karakterdir.

Tolga Çevik ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.