4.3

Yemek Sepeti

önce - kurum kategorisine gonca99 ekledi.
25 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Hem bilgisayar hemde akıllı cep telefonunuz ile birçok markadan yemek siparişi verebileceğiniz bir kurum. Daha önce birkaç siparişim oldu. Hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.

5

Bölgenize yakın ve kendi sistemine kayıtlı bir çok yemek firmasını bünyesinde bulunduran son derece faydalı bir uygulama.

5

Yemeksepeti birçok markaların Burger King olabilir bence olabilir Pizza Hut gibi markalar olabilir bunların bir arada bulunduğu veya da İskender tarzı Kurumu hizmet veren firmalarda mobilya ve bunun gibi birçok firmaların bir arada bulunduğu Yemek Sepeti dinlen uygulama üzerinden sipariş verildiği Bir nevi alışveriş sitesi gibi diyebiliriz ürün uzunlarda kaldığını hangi saat aralığında gelip gelmeyeceği dair bilgiler de yer alabiliyor firmalara göre yani gerçekten sipariş açısından insanları çok büyük kolaylık avantaj sağlayan bir sitede diyebiliriz

5

Türkiye'de hizmet veren çevrim için yemek sitesinin adıdır. Siteyle anlaşmalı kebap, lokanta ve dönercilerden hiç ekstra ücret ödemeden sipariş verile bilmesine imkan sağlayan bir sitedir. Benimde evde yemek yapılmadığı zaman kullanmakta olduğum bir sitedir. Genelde canlı destekle olsun telefonla olsun gecikmelerde ulaşılabilen ve hizmete önem veren bir sitedir. Çok faydalı bir site olarak görüyorum. Tüketici ile üretici arasında ilişkiyi sağlayan ve sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyorum.

2

Memnun olduğum bir sitedir , severim ,ama fiyatlar baya artırıldı önceden 20 tl ye güzel doyuluyordu iki kişi şimdi hep pahalanmış ayrıca o kadar şey alıyoruz birde yapsana bedava yemek birde sen ısmarla yemeksepeti hiç bedava vermiyon .

5

Evde uyuşuklandığım zaman gönül rahatlığıyla sipariş verdiğim ve hizmet kalitesinden memnun oldum yemek sipariş platformudur.Yemeksepeti'nde her damak zevkine göre yakınınızda bulunan ve size hizmet verecek restaurantları size sunuyor ve bunun için ekstra herhangi bir ücrete tabii değil.Kendileri ve restaurant arasındaki antlaşmayı elbette bilemiyorum her iki tarafta hizmet alıyor,cüzi miktarda ücret vardır sanırım alınan.

4

Çok kaliteli hizmet veren bir internet sitesidir. Bir çok gıda üreticisinden sipariş verilebiliyor. Zaman zaman güzel promosyonlar da oluyor. Sıkıntısız bir şekilde internetten yemek siparişi verebilirsiniz. Ülkemizde oldukça fazla kullanılmaktadır. Bir dünya paraya da vakti zamanında satılmıştır.

4

Çok kaliteli hizmet veren bir internet sitesidir. Bir çok gıda üreticisinden sipariş verilebiliyor. Zaman zaman güzel promosyonlar da oluyor. Sıkıntısız bir şekilde internetten yemek siparişi verebilirsiniz. Ülkemizde oldukça fazla kullanılmaktadır. Bir dünya paraya da vakti zamanında satılmıştır.

5

Yemek sepeti çok güzel ve kaliteli bir hizmeti bulunan internet sitesidir. Çevredeki çeşitli herhangi bir mutfağa ait kayıtlı olan yerleri gösteren bir sistemi var. Bu sistemde oranın yiyeceklerini, içecekleri görüp kolayca sipariş verip güvenli bir sistem ile teslim alıyorsunuz. Geriye yemeğin keyfini çıkarmak kalıyor. İnternette yemek sipariş etmeyi en kolay yapmayı sağlayan bu sitedir sanırım.

5

Yemek Sepeti Online olarak yemek siparişi verilebilen bir internet sitesidir neredeyse tüm yemek markaları bu sitede mevcuttur McDonald's hamburger kekliğin Dürümcü Mehmet Efendi den dondurmacı Aliye kadar Eğer yemek siparişi sırasında Herhangi bir sıkıntı yaşanırsa onlar müşteri hizmetlerine bağlanarak sıkıntınız giderilebilmektedir Yemek Sepeti başarılı bir girişimdir

paylaş - şikayet
5

En bilindik yemek markalarının ve restorantların bulunduğu, internet üzerinden sipariş vermenizi kolaylaştıran bir sitedir. Sitede yemek siparişi vermek istediğinizde istediğiniz herhangi bir dükkanın üzerine tıklayıp yemeğiniz porsiyon miktarı ile birlikte seçmeniz yeterlidir. Sonrasında kapınıza kadar gelecektir. Bazen ise promosyonlar oluyor ve 40 TL'lik alışveriş yapıp 25 TL bile ödeyebiliyorsunuz.

5

Bir ara fazla sayıda kupon bulduğum için boya sipariş verdim. Ara ara indirim filan denk getirip kullanırım. Boya lahmacun yedim çok şükür. Ama çok pahalı ve fiyatlar genelde bir iki lira atıyorsun yazın filan. Tek güzel yanı bütün resteronlar önünde ve herhangi bir sorun yaşandığında kayıtlar filan var. Ve ayrıca kötü hizmet aldığında bunu belirtebiliyorsun. Bu sayede de resteronlar daha özenli oluyor. Yemeğin eksik veya içinden kıl tüy çöp çıkarsa ispatlayamazsın. Ve çok kolay sevmediğini işletmeyi uygulama dahilinde karalayabilirsin.

5

Yemek seğeti bir uygulamadır bu uygulamayı cep telefonunuza ındırerek evınze ayagınıza kadar yemek isteyebılırısınız bende guzel bır uygulama olmur

4

Sipariş verdiğim her yiyecek ve içeceği zamanında gönderen, topluma kolaylık sağlayan çok başarılı bir uygulamadır. Şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım, memnuyetim devam etmekte.

5

Kişiden kişiye degisebilir avantaj ve dezavantajlari bulunan bir site kullanilmasini bilmek gerekiyor.. DezVantajlarinin daha fazla oldugunu dusunuyorum insanlari bu kadar rahatliga alistirmalarindan dolayi hareketsiz kalmalarindan dolayi ve bir yerden sonra maddi olarak kaybın fazla olur.

5

Yemeksepeti. Sipariş sitesi. Çok kullanışlı ve kolaylık sağlayan bir uygulama.

3

Ben pek işlevli olduğunu düşünmüyorum. Yani ne yiyeceksen bir telefon açıp eve paket servis söyleyebilirsiniz. Saatlerce sitede gezen insanlar var. Bence vakit kaybı.

3

Her sipariş verdiğimde pişman etmeyen tek uygulama diyebilirim hem de büyük bir kolaylık sağlıyor insana

5

Ya Daha Sipariş Vermedim Arkadaşlarım Kullanıyor Güzel Bir Uygulama Bende Bir Gün Kullanmak İstiyorum Fakat Aldığın Yerde Fiyat Sınırı Var Alcağın Şey 10 TL İse Gemez 20 TL Olması Lazım Bir Tek O Sıkıntısı Var Diye Biliyorum Ama Kolay İnsana Hizmet Veriyor Kolaylık Sağlıyor

4

Yemek sepeti uygulaması insanların hayatını kolaylaştıran bir uygulamadır.Bu uygulama sayesinde canının çektiği yemeği kolayca sipariş edebilirsiniz.Fiyatı da uygundur.

5

Genel bir sipariş üzerine iş yapan veya aracı dediğimiz bir uygulamadır ama eski etkisi pek kalmadı güzel akıllı bir adam yapmış helal olsun

Yemek Sepeti ortalama puanı 4.3

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.