4.6

Heidi

önce - kişi kategorisine ge1905 ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Heidi İsviçreli bir yazar tarafından yazılan çocuk kitabının adı. Ayrıca Heidi kitapları ile aynı isimde Heidi çizgi filmi de yapıldı. Türkiye de Atv ekranlarında yayınlanmaktaydı. Heidi İsviçre de dağlık bir köyde yaşayan 8 yaşında bir kız çoğuydu bir de dedesi vardı. Sanırım fakir bir kızdı çünkü Heidi hiç ayakkabı giymezdi ve üstündekiler eskiydi.

5

Hem bir çocuk kitabı olarak hem de uzun süre ekranlarda kalmış bir çizgi filmin kahramanı olarak tanırız Heidi'yi. İsviçre'de dağlık bir alanda fakir bir hayat süren buna rağmen yaşama sevinci ile dolu küçük bir kızdır. Ayaklarının hep çiplak olması İsviçre'de ve diğer bazı Avrupa ülkelerinde bir geleneği eleştirmektedir. Bazı aileler çocuklarını çalıştırılması için zengin ailelere para karşılığı vermekte ve bu çocuklar çıplak ayaklı olmakla tanınmaktadır.

5

Çok sevilen bir çocuk kitabıdır ve sonra da ekrana uyarlanmıştır ekrana uyarlanmış hali de çocuklar ve hatta yetişkinler tarafından çok sevilerek izlenmiştir. Al yanaklı Heidi yi unutmak mümkün bile değildir. Çok güzel bir kitap ve çizgi filmdi.

3

çok sevilen bir çizgi filimdir onun kitaplarıda vardır oldukca eyitici bir çizgi filimdir.

4

Heidi, İsviçre'nin Alp Dağların'da dedesi ile birlikte yaşayan küçük sevimli bir kızdır. Heidi bir çocuk kitabı olarak yazılmıştır ama daha sonra çizgi filmi de yapılmıştır. Heidi hem çocukları hem de büyükleri kendisine bağlayan çok sevilen bir çizgi filmdir. Heidi çok mutlu olan, etrafa pozitif enerji saçan bir kızdır.

Heidi ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.