4.1

Arka Sıradakiler

önce - dizi-film kategorisine Hayal-et ekledi.
13 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Koca koca insanların liseli rolünu oynadığı dizi. Güzel bir diziydi yine de. O zamanlar ben de genctim :) severek izlerdim. Oktay karakterinin ismini hatirlayabildim şimdi sadece. (İsim hafizam kötüdür)

paylaş - şikayet
3

Arka siradakiler genclik dizisidir.Fox tv de yayinlaniyordur.En cok seyredilen dizildr arasinda yer aliyordu

4

Eski gençlik dizisi ya ergenken izlerdik ne popülerdi o zamanlar. Harika bir diziydi. Mazi geldi aklıma.

3

Ooo en sevdiğim dizilerden birisi her bölüm bir sonrakini heyecenla bekletirdi. Çok kavga olurdu kavuşamayan aşklar kavuşsada birsey mutlaka çıkar ayrılırlar. Zaten bütün dizilerimiz aynı.

4

2007 yılında Hamdi alkanın yönetmenligini yaptıgı bir dizi ayilece izledigimiz bir dizi.

4

Arka sıradakiler ilk bölümü 2007 yılında yayınlanan dram türünde ki gençlik dizisi. Arka sıradakilerin konusu ise fakir öğrencilerin okuduğu bir lise de ki okul hayatı anlatılmaktadır. Ayrıca dizide ki öğrencilerin aile hayatları da ayrı ayrı ele alınmaktadır. Özellikle tembel ve okul dışında her şeyle uğraşan bir grup öğrenci anlatılıyor.

4

Arka Sıradakiler dizisi, 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve yayınlandığı dönem çok büyük ilgi toplayan bir dizidir. Bu dizi bir lise dizisidir yani olaylar bir okulda hatta bir sınıfta geçer. Lisedeki ergenlerin aşk hayatları ve maceraları bu dizide işlenir. Oynayan oyuncuların çoğu yirmi beş yaş üstü olmalarına rağmen lise öğrenici rolüne iyi adapte olmuşlardır.

5

Hamdi Alkın'ın yönettiği Fox Tv gençlik dizisiydi. Boya üç sezon mu ne ekranlarda kaldı. Hatta sapın off olarak Öğretmen Kemal dizisi çekildi. Ardından tekrar çekildi ama tutmadı. Öğretmen Kemal özellikle o psikopat Zehra karakteri dizgiyi ayakta tuyuyotdu. Oktay karakterini canlandıran oyuncu 38 yaşında adam lise öğrencisinin canlandırıyordu. Genelde tutamayan bir ATV dizisi vardı Duvar diye o dizinin oyuncuları çekti.

4

Arka sıradakiler dizisi ben hala izlerim keyifil dizi ya olaylar hep aynı olsada hem bıkmadan usanmadan yapılan bir dizi hemde izlenmesi cok olan dizi bu

3

Arka sıradakiler fox tv'de yayınlanan bir gençlik dizisiydi. Benim de çok izlemişliğim vardır. Güzel bir diziydi. Fakat sonradan iyice sapıttı ve entrika dolmaya başladı. Sibel'in başına gelmeyen kalmadı. Büşra desen zaten hayatı karardı. Bir de gizemli birileri çıktı. Diziyi mahvetmişlerdi. Sonradan da final yaptı zaten.

Arka Sıradakiler ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.