4.6

İş'te Üniversiteli Kartı

önce - ürün kategorisine Hayal-et ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Ben yaklaşık Nisan 2012'den beri kullanıyorum. Bana da bir arkadaşım söylemişti üniversiteden. Şu an aidatsız İşte Uni kartını kullanıyorum ve herhangi bir kart aidat filan demiyorum. Hatta az da olsa puan bile biriktirilebiliyor. Aidat ödemeyeceksiniz diyip aidat çeşmeleri kötü bir şey ama gidip alınan parayı geri aldom kaç defa. İlk defe 20 TL kesitler sonra iki yıl sonra bar anda 50 TL kesitler ama bu paraları ben geri aldım.

5

İşte Üni kartları, öğrencilere büyük kolaylık ve yarar sağlayan bir karttır. 18 yaşından büyük olan lisans ve lisans üstü öğrencilerin alabileceği aidatsız karttır. Bu kart İş Bankası'na aittir. Bu kartla yaptığınız alış verişlerden MaxiPuan kazanabilir ve yeterli puan kazandığınız zaman onlarla bedava alış veriş yapabilirsiniz.

5

Üniversite yıllarımda sırf üniversitemizin harç bedeli için anlaşmalı olduğu banka olduğu için zorla hesap açtırılan ve ara yerde kart çıkartma belgesi de imzaladığımı fark etmeden evime gelen kart .Ama kullanırken pişman olmadım maxi puanlar sayesinde bazı alışverişlerim bedavaya bile gelmişti.

5

Zamanında çıkarmak için uğraştığım ama bir türlü alamadığım kartlardan birisidir. Şimdi ise istemediğim kadar kart var.

5

İş Bankası'nın üniversite öğencilerinin hayatını kolaylaştırmak maksadı ile sadece üniversite öğrencilerine özel olarak ürettiği kredi kartıdır. Bende bu kredi kartını kullanıyorum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım gayet memnunum.

3

Genelde 650 liralık limiti bulunan. Hiçbir yerin (genelde) taksit yapmadığı ya da taksit oranlarının yüksek olduğu bir kart.

İş'te Üniversiteli Kartı ortalama puanı 4.6

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.