5.0

Erol Taş

önce - kişi kategorisine Bkrbkr ekledi.
4 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Erol Taş 1926 erzurum doğumlu. Iki yasinda babasını kaybettikten sonra Nefise hanım ile birlikte istanbul a taşındi ailesine bakmak ve yardımcı olmak için okulu erken bırakmak zorunda kaldi usta oyunculuğunun yanısıra iyi bir boksordu ıstanbul ve türkiye ikinciliği bulunan oyuncu ülkenin yetiştirdiği koyu bir ülkücü olarak dönemine damga vurmuştur.

5

Erol R sinemanın kötü adamı şdş. Hatta aitah beyaz filmlerde bile oynar yıllar anıra ortaya çıkan fotoğrafları çok samimi ve içten iyi biri imiş aslında böyle cefakar imiş. Yokluk görmüş ve zırt Bşr hayatı olmuş rahmetlinin.

5

Erol Taş, Türk sinemasının kötü kalpli adamıdır. Yeşilçam filmlerinde hep kötü adam rolünde oynar ama rolünün hakkını veren bir oyuncudur. Her ne kadar yeşilçamın kötü kalpli adamı olarak bilinse de çok değerli ve başarılı bir insandır.

5

Erol taş eski Türk yeşilçam filmlerinde hep başrollerde kötü zalim acımasız kişi olarak karakter olmuştur hep insanların kafasında vurdumduymaz ve kötü acı olayların yaşandığı film sahneleri gelir

Erol Taş ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.