4.4

Kumpir

önce - ürün kategorisine Handankuzey ekledi.
16 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

4

Tereyağlı sıcacık bir fırında patatesin içinde envai çeşit yiyecek. Enfes bir tat

5

Fırınlanmış Patatesin içine yerleştirilen mezelerden oluşan bir yiyecek güzel Bir Doku Severim Seni de severim çok açken yenmesi bayağı sakıncalı patatesin boş olan mideye yayılıp kısa sürede Ağrı yapmasına yol açıyor aldığın zevkin dakikada bir şeye benzemez oluyor Mısır sosis mayonez mantar ve kaşarlı mükemmel bir lezzet

3

Güzelim patatesin içini açıp ne buldularsa koymuşlar . Adınıda kumpir koymuşlar . Cağnım patatesi ne hallere düşürdüler :)

5

İstanbulda yaşıyorsanız eğer ortaköye gittipinizde kesinlikle yemeniz gereken bir yiyecek ortaköy kumpiriyle meshurdur 2 adımdan birinde kumpir dükkanları bulabilirsiniz patatesin içine istediğiniz herşeyi koydurup yiyebiliceğiniz doyurucu ve bi o kadarda güzel olan yiyecektir

paylaş - şikayet
4

Kumpir bazı yerlerde patates olarak geçiyor.Közlenmiş patatesin içi yarılır içine tereyağı ,kaşar peyniri konulur onların üzerine salam, sosis, mısır,zeytin, turşu gibi malzemeler konulur.Güzel bir fast food yiyecektir.

paylaş - şikayet
5

Kumpis fırında pişen patatesin ezilmesi ile hazırlanan bir yemektir. Fırında pişirilen patatesin kabuğu yarılır ve patatesi ezilir içerisine kişinin zevkine göre salam, turşu, mısır, zeytin ve sucuk gibi yiyecekler konur. İsteyenler kumpirlerine ketçap ve mayonez de dökebilirler. Ayrıca anadolu da bazı yörelerde patatese de kumpir denir.

4

Bukalemunlar çok büyüleyici hayvanlardır kamuflaj yetenekleri çok iyidir

5

Çok sevdiğim ve doyurucu bir yiyecek. İçindeki malzemelerin bolluğu ve kaşarın patatesle karışımı çok lezzetli gerçekten. Vazgeçilmez bir tat bence.

5

Patatesin arasına tereyağı koyup eridikten sonra harcını koyduktan sonra müthiş bir lezzet çıkıyor.

5

Kumpir közlenmiş patatesin hayar bulmuş bambaşka bir şeklidir. Kumpir önce közlenir daha sonra tereyağı ve közle ezilir, püre haline getirilir ama kabuğundan çıkarılmaz. Daha sonra o patatesin üstüne mısır, rus salatası, turşu, kısır, zeytin gibi isteğe göre malzemeler konulur ve afiyetle yenilir.

3

Patatesin içine ne koyarsan yakışan ve herkesin sevdiği bir yiyecek diyebilirim.

5

Kocaman Güney Amerika menşeli tohumlarda üretilen büyük patatesler fırınlama satılarak yapılır. Bu patates için ülkemizde kumpirlik patates de denir. İçerisine genelde altı çeşit malzeme konur. Bunu üreten firmalar size genelde altı çeşit seçme hakkı verir zaten.

3

kumpir patatesin fırında pişirilmesi ile yapılan bir yiyecek türüdür.öncelikle patatesi güzelce yıkarız kuruturuz üzerini bıçakla açarız onu bir yağlı kağıda sararız bunu pişiririz onun içerisine tereyağı bol miktarda koyarız kaşar peyniri koyarız biraz da tuz koyarız bazende insanların isteklerine göre de sosis sucuk gibi şeyleri de ekleyebiliriz.

Kumpir ortalama puanı 4.4

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.