4.7

Fairy Bulaşık Deterjanı

önce - ürün kategorisine Aytence ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Yağları çözme ve az miktar damlatarak temizleme konusunda gerçekten emsali yok.Fiyatı diğerlerine göre az daha yüksek olsada kaliteli.

5

Hem sıvı,hem tabletleri bulunan bir bulaşık deterjanı markası en iyisi diyebilirim,fiyatları da güzel olsa daha iyi olur,tabi verdiğim paranın da hakkını verdiğini düşünüyorum.

5

Fairy sıvı elde yıkama deterjanını da, tablet bulaşık makinesine deterjanını da kullanıyorum. Diğer markaları da kullandım ama ben fairy bulaşık deterjanından memnun kaldım.

4

Gayet kaliteli ama bi o kadar da pahalı. Ama işe yaradığı için alıyoruz.

paylaş - şikayet
5

Fairy markasını ben Heykel zannediyor idim ama Protect and Gamble markası imiş. Yani Yahudi menşeili demek bunda. Biraz kaliteli ve görece de pahalı Bşr marka indirim ve kampanya olmadan alınmaz.

5

Fairy bulaşık deterjanı, reklamlarında gösterildiği gibi limon kokulu ve etkili bir bulaşık deterjanıdır. Reklamda gösterildiği gibi çok az kullanılsa bile etkili be temizlik sağlıyor. Bu yüzden verilen parayı karşılıyor. Fairy bulaşık deterjanı benim kullandığım ve memnun olduğum bir deterjandır.

5

Gerçekten yoğun kıvamlı diye çok dökülme olmuyor onundışında bence güzel de yıkıyor

5

Az miktar bile çok güzel yıkıyor. Güzel bir deterjan fakat çok yoğun kokusu var bulaşık için bu kadar koku olmamalı bence

5

fairy bulaşık makinesi deterjanı bir çok modeli olan bir deterjandır.bunun bir kaç çeşidini kullandığım bir markadır.mesela fairy platinum limon kokulu modelini birde fairy 120 yıkamalı hepsi bir arada olan modelini de genelde limonludur. kullanmıştım bence çok güzel yıkayan bir ürün.

Fairy Bulaşık Deterjanı ortalama puanı 4.7

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.