4.2

Hande Yener

önce - kişi kategorisine Fernandobononcini ekledi.
7 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Çocukluğumun madonnası. HAnde MAkbule ÖZyener gerçek ismi. çok dinlerdim çocukken.

5

Hande Yener'in ilk olarak 2000 yılında senden ibaret adlı albümüyle tanıdık Hande Yener'in bugünlere gelmesinde en çok Altan Çetin'in katkısı bulunmaktadır Çünkü ona verdiği besteler ile bugünlere kadar gelmiştir Günümüzün en popüler şarkıcılarından birisidir piyasaya çıkış şarkısı ise Yalanın batsın adlı şarkısıyla onu bu şarkı ile tanımıştık.

3

Eski albünü çok beğenirdim ilk çıktığı zamanlarda çok dinlerdim yalanın batsın 32 kısım vb güzel şarkıları vardı daha sonra tarzını değiştirince de bazı şarklılarını beğenerek dinledim ama eskisi kadar çok beğenilesi şarkıları yok.

paylaş - şikayet
3

Hande Yener ünlü Türk pop şarkıcısı. 2000'li yılların başında Hülya Avşar tarafından keşfedilerek müzik piyasasına girmiştir. Hande Yener sahne ismi ile ünlü olsa da gerçek adı Makbule Hande Özyener'dir. Hande Yener ünlü olmadan önce tezgahtarlık yaparak geçimini sağlayan sıradan bir vatandaşken çalıştığı yerden alışveriş yapmaya bir gün Hülya Avşar gelmiş ve Hande Yener de ona orda bir şarkı söylemiş Hülya Avşarda sözünü tutup onu ünlü yapmış.

5

Diğer adı Makbule imiş internetten araştırırken fark ettim şu an. Kendisi pop şarkıcıdır ve genç görünümünün aksine şu an 46 yaşındadır. 12 ocak 1973 doğumlu olan Hande Yener giyim tarzı ile de oldukça ön planda olan marjinal bir sanatçıdır. En sevdiğim şarkısı ise Bir bela adlı parçasıdır.

Hande Yener ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.