4.5

Hepsi burada

önce - websitesi kategorisine Hmmet ekledi.
14 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Hepsiburada bana göre dünyanın en geniş kapsamlı ürün yelpazesi çok geniş alışveriş sitelerinden bir tanesi. Devamlı olarak da alışveriş yapıyorum.

5

Sık sık göz attığım güvenilir online alışveriş sitesi,gerçekten yok yok ve uygun da buluyorum,4 gözle 25 kasımı bekliyorum hatta.

5

Güvenilir Bşr alışveriş sitrsidir. Babam benim eakiy telefonumu bilgisayarımı hep bu siteden satın almıltıe. Ayrıca ben kaliteli ve ucu birçok ğrğn buldum. Tnaam gittigidiyormkafar ucuz delil ama daha güvenli replika ğrğn aıkıntısınyok en azında.

5

Bana gore en güvenilir alişveriş sitesi ve en uygun site alişveriş yapacaksanız mutlaka hepsi burada bakın yorumlarıda onemli tabi en guzel yani bu bence yorumlari okur alirim alicam şeyi

5

Güvenilir online alışveriş sitesidir. Son yıllar da online alışverişin büyümesiyle bu tip sitelerin sayısında oldukça artış gözükmüştür. Dikkat etmemiz gerekense alışveriş yaptığımız sitenin güvenilir olmasıdır. Hepsi Burada sitesine girdiğinizde aradığınız her ürünü bulabilmeniz ve fiyatların da daha uygun olması taksit seçeneklerinin olması ister istemez sizi alışveriş yapmaya yönlediriyor.

5

hızlı güvenli ve ürün gamı geniş olan alışveriş yapılabilecek güzel bir e ticaret sitesi.

4

hepsiburada bir alışveriş sitesidir.buradan bir çok ürünün alındığı bir yerdir.burada bir çokta satıcı vardır bir ürünün bir kaç satıcı tarafından satıldığı görünür .burada yapı malzemeleri kırtasiye anne bebek kozmetik petshop film kitap spor ürünleri elektronik ürünler gibi bir çok ürünleri vardır.

4

Gayet güvenli bir site ben alışveriş yapıyorum. Hata yaptıkları vakit anında düzeltiyorlar. Gayet iyiler büyük ve herçeşit ürünü bulmak kolay oluyor. Fiyatlarıda çok uygun başarılı herşeyiyle. Ve seni dinliyorlar aldık sattık bitirdik işi olmuyor kesinlikle bence herşeyiyle dört dörtlük.

5

Hepsiburada bir internet alışveriş sitesidir. Bu sitede kıyafetten kitaba, teknolojik ürünlerden ayakkabıya dek her çeşit ürün bulunmaktadır. Ürün yelpazesinin çok geniş olması sebebiyle çok tercih edilmektedir. Sürekli olarak çeşitli indirimlerle sitenin müşterileri artmaktadır. Ben de oradan birkaç şey aldım ve zamanında geldi. Kaliteli bir site.

5

Hepsiburada.com sitesi genellikle ne ararsanız bulabileceğiniz kaliteli alışveriş sitesi burada her türlü ürünler satılıyor çok geniş satış yelpazesine sahip bir site, arasıra indirime giren ürünleri oluyor bir ara bende birşey sipariş vermiştim ve süresinde gelmişti

4

alısveriş sitesidir ama pek fazala ben kulanmaam acıkcası cunku interneten alısveriş yapmam

3

Güzel bir alışveriş sitesi rahatça aradığını bula bilirsin

Hepsi burada ortalama puanı 4.5

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.