4.2

Çicek Sepeti

önce - websitesi kategorisine volgahermano ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Özellikle son yıllarda ana uzmanlık konusu dışında gıda ve tematik gibi kategorilerde eğrğn de üreten biraz d pahalı olan Bşr çiçek üretim şirketidir. Ülke genelinde çalılar ve fiyatında çok yüksektir. Doğru düzgün indirim yapmaz.

3

Ürün çeşitliliği ve kalitesi yüksek olduğu kadar fiyat olarak da uçmuş bir site, bu kadar uç fiyatlar vermese daha çok ilgi görebilir bence.

3

çiçek sepeti internetten satış yapan bir alışveriş sitesidir.bu sitede bir çok hediyelik ürün vardır mesela en başta çiçek satışları vardır doğu gününde sevgililer gününde alınabilecek çiçekler.güller orkideler tasarım çiçekler vardır.takılar hediyeler aksesuarlar kokular vardır.burada ayrıca kek şeklinde çiçekler pastalarda vardır.

4

Şimdiye dek en güzel hediye sitesi sevdiklerine göndermek için çok çeşitleri olan ve ödeme yöntemleri oldukça fazla olan alışveriş sitesi

5

Harbiden bulunduğu bölgelerde dedikleri saatten daha erken teslim eden hızlı servis anlayışlı bir site helal olsun. Normal çiçekçilerden daha uygun ve ürünler bire bire aynı geliyor.

5

başka şehirden anneme çiçek sipariş ettim ve hesaplanan günde geldi, çok güzel derlenmişti, teşekkürler :))

5

Reklamlarında yalnızca çiçek değil birçok başka şey sattığını söyleyen site. İçerisinde çeşitli hediyeler ve çiçekler var. Biraz inceledim ancak çok basit görünüyorlar. Kolyeler, parfümler ve diğer çeşitli tuhaf hediyeler var. Birine hiç emek vermeden hediye vermenin en basit yolu sanırım. Benlik değil.

Çicek Sepeti ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.