4.8

En son babalar duyar

önce - dizi-film kategorisine Cengaver ekledi.
6 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Birol Güven'in yapımcısı olduğu ve 2002 yılında tvde boy gösteren bu dizi çok beğendiğim dizilerden birisiydi.Iyuncu kadrosu çok geniş ve başarılıydı.Bu oyunculardan bazıları; Ali Sunal,Arzu Balkan, Levent Ülgen, Mehmet Ali Erbil, Halit Akçatepe, Tamer Karadağlı ve bir sürü usta oyuncuydu.tam bir aile dizisiydi ve çok beğenerek izlemiştim.

5

En son babalar duyar diye bir dizi vardı ailede her halt yenilir en son olaya babaları dahil olurdu dizinin ismi de buradan geliyordu zaten güzel dizi idi

5

Çocukluğum zamanında çıkardı. Ailede geçen olayları anlatırdı. Babalarından habersiz her işi yaparlar, bu iş kötüye gidince babalarına söylerlerdi. Bu dizi de bir de enişte vardı. Her kötü olayda bu bir iş çevirirdi.

5

Bu filmde anlatılan sahneler çoğu zaman gerçeği yansıtır.Bir evde en baskın karakter baba olduğu zaman bir şeyi konuşmaya veya söylemeye çekinirsin ama anneyle her şeyi konuşabilirsin.Babanın ne zaman, nasıl tepki vereceğini bilmediğin için en son çoğu zaman babalar duyar.

5

Güzel bir diziydi severek izlerdim bende bu diziyi insanı mutlu eden konuları bile güzel olan bir diziydi özledim aslında tekrar bölümlerini verseler izlerdik böyle aile dizilerini seviyorum ben zevkli ve eğlenceli oluyor.

En son babalar duyar ortalama puanı 4.8

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.