4.2

Bez Bebek

önce - dizi-film kategorisine Fernandobononcini ekledi.
9 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Kız kardeşim çok severdi. Biz de bakardık onunla mecburen. Rahmetli Oya Aydoğan.

3

Bez bebek fantastik ve komedi türünde ki çocuk dizisidir. Bez bebek ilk olarak 2007 yılında fox tv de yayınlanmıştır. Dizi de Tansağtürk, Evrim Akın ve Oya Aydoğan başrol de oynamışlardır. Dizi de gündüzleri insan geceleri ise bez bebek olan Nana'nın hikayesi anlatılıyordu. Ayrıca kulina isimli bir peri de sürekli Nana ya yardım ediyordu.

4

Bez Bebek, başrolünde Evrim Akın'ın oynadığı fantastik bir Türk dizisidir. Bu dizide bez bebek Nana rolünü oynayan Evrim Akın gündüz insanken gece olunca bir bez bebeğe dönüşür. Bez bebek aslında başka bir gezegendendir ama dünyaya gelmek istemiştir. Baş peri ise geceleri bez bebeğe dönmek şartıyla onun dünyaya gitmesine izin vermiştir.

5

bence gerçekten çok iyi ben seviyordum küçükken çok beğenerek izlediğim ve saatlerce televizyonun başında beklediğim bir dizi

5

Nana fantastik konulu eskiden oynayan bir Türk Dizisidir. Şimdilerde bazı kanallarda hala tekrar bölümleri görülmektedir. Şarkısında geçtiği gibi; hem sihirliyim hem gerçek nanana na nana, artık burdayım nana herkese yardım edecek, gündüz insan gece bez bebek, bu sırrımızı kimse bilmeyecek. Yani gündüzleri insan olabilen Nana adında sihirli bir bez bebeği konu ediniyor dizi.

5

Bez bebek Evrim Akın, Oya Aydoğan gibi ünlülerin baş rollerinde oynadığı 2007 yapımı bir Türk dizisidir. Evrim Akın, dizideki adı ile Nana bir bez bebektir ve insan olarak yaşamını sürdürmektedir. Başlarına gelen maceralar konu alınmaktadır.

3

Bez Bebek uzun bir dönem televizyonda yayınlanmış bir dizidir. acemi cadı sihirli Annem gibi diziler ile aynı dönemde yayınlanıyordu. O dönem insanlar bu tarz dizileri seviyordu ve çocuklarda takip ediyordu. Bir bez Bebek insan olabiliyor ve bakıcılık yaptığı evde adama da aşık olmuştu. Bana göre çok saçma bir diziydi.

Bez Bebek ortalama puanı 4.2

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.