4.1

Çiçek Taksi

önce - dizi-film kategorisine Fernandobononcini ekledi.
10 yorum    -   paylaş        

iyi puan kötü puan

5

Ben çocukken TRT'de yayınlanırdı. Ben baktım hatırlıyorum hayal meyal.

5

TRT de yayınlanmış dizilerden biridir. Çiçek Taksi adlı bir taksi hizmetini işlemiştir. Burada çalışan taksicilerin ve ailelerinin yaşadığı olaylar biraz da mizahi olarak konu edinir. Tekrarları da uzun dönem yayınlanmıştır.

4

Çok eğlenceleli ve insanların birbiriyle yardımcı olması ve dayanışma içinde yaşamasını sağlamasını konu alan bir dizidir

5

Çiçek taksi komedi içeren bir diziydi. Osman agaya çok gülerdim. Şoförlerin başından geçen olaylaraı yansıtır her meselenin sonunda karakola düşerlerdi :)

4

Türkiye de taksicilerin çektiği sıkıntıları işin içine mizah katarak anlatan ilk diziydi.Daha sonrasından çıkan akasya durağı çiçek taksiyle uzaktan yakından bir bağlantısı olmayıp tamamiyle abartmalardan ibaretti.Ana benim gibi 90 lı nesiller çiçek taksitle büyüdük nerde o eskiler diyip halen youtube dan açıp izlediğim bir dizidir kendisi.

2

Efsane kadro unutulmazlardan bu ekip bidaha geri gelmez :D

5

akasaya durağı desen anları ama çiçek taksi ismide yabancı gelmiyor hani biyerlerden ne diyim ki hatta ne diye bilirim ki bizim kide işte laf olsun torba dolsun ama :D

5

Oyunculukları ile göz dolduran çok sağlam bir kadrosu olan Türk yapımı bir dizidir.

Çiçek Taksi ortalama puanı 4.1

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.