5.0

İnce İnce Yasemince

önce - dizi-film kategorisine Fernandobononcini ekledi.
8 yorum    -   paylaş        

iyi puan

5

Kendimi bildim bileli severek seyrederim. Sürahi nine favorim.

5

Her daim tv de karsima ciktigi zaman keyifle seyrederim

5

İnce İnce Yasemince dizisi 90'lı Kanal D'de yayınlanan bir komedi dizisidir,dizideki karakterler gerçek yaşamda olduğu gibi,dizide de karı koca rolünü oynuyorlardı,kadına şiddeti işlemişti dizi bunu esprili bir şekilde anlatıyordu,Yasemin Yalçın ve eşi İtilmiş ve Kakılmış rolünde oynuyordu,yıllardır Tv'de yoklar ama tiyatro üretimine devam ettiklerini söylüyorlar,bir çiftlikte doğal bir yaşamı tercih etmişler.

5

1995 yılından itibaren Yasemin Yalçın ve kocasının birlikte oynadığı komedi dizisi. İnce ince Yasemince diğer dizilere göre biraz daha farklıdır. Çünkü dizi de sürahi nine, Alican, hırsız ve itilmişle kakılmış tiplemesi gibi daha birçok farklı skeçler hazırlanarak bölüm bölüm yayınlanırdı.

5

İnce İnce Yasemince ince mevzular buldu. İnce İnce Yasemince her mevzuya dokundu. Jenerik müziğine sahip 90'ların sitcomudur. Her ne kadar komedi gibi gözüksede aslında gündemdeki olaylardan bahsetmekdeydi. Benim aklımda kalan bazı skeçlerden Alican, iı
İtilmişle Kakılmış ve Sürahi Nine aklıma geliyor. Başrolünde Yasemin Yalçın vardı.

paylaş - şikayet
5

Küfürsüz eğlendirebilen nadir programlardan ve eskilerin daha güzel olduğunu bize hep hatırlatan bir programdır. Kanal d de eskiden yayınlanan bir programdı.

5

Yasemin Yalçın'ın yıllarca hazırlayıp sürdürdüğü, skeçlerin oynatıldığı komedi programıdır. Alican ve Sürahi Nine, İtilmiş ve Kakılmış karakterleri unutulmazlardandır. Hiciv programlarının içinde önemli bir yeri vardır.

5

İnce İnce Yasemince, bir dönemin en popüler dizisiydi. Burada Yasemin Yalçın harikalar yaratmıştır. Sadece bir rolde oynamamıştır. Birçok rolde oynamıştır ve oynadığı her rol çok beğenilmiştir. En bilinen ise Kakılmış rolüdür. İnce İnce Yasemince hepimizi bel altı mizah yapmadan güldüren ve eğlendiren eşsiz bir programdır.

İnce İnce Yasemince ortalama puanı 5.0

1 çok kötü, 2 kötü, 3 orta, 4 iyi, 5 çok iyi.